2017-2018.

NBIII. Nyugati csoport

Galériák a képekre kattintva!​

 
1. forduló
III. KER. TVE - DUNAHARASZTI MTK
Végeredmény: 2-2 

 

Tóth András vezetőedző véleménye a mérkőzésről:

"A csapat jól játszott, helyzeteket dolgozott ki, mégis meg kellett elégednünk az egy ponttal. Amennyiben ezen az úton tudunk maradni és ezt a fajta megalkuvás nélküli játékot tudjuk produkálni, valamint leredukálni az egyéni hibákat, akkor szép ősz elé nézhetünk. Nagy fegyvertény, hogy fel tudtunk állni 0-2–ről, bár végig benne volt a meccsben akár a győzelem is." 

 
2. forduló
CSORNAI SE - III. KER. TVE
Végeredmény: 0-1 

 

Tóth András vezetőedző véleménye a mérkőzésről:

"A mérkőzés elejétől kezdve magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és végig a kezünkben is tartottuk. A csapat jól és magabiztosan játszott, ami helyzetekben is megmutatkozott. Bár az eredmény „csak” 0-1 lett, mégis azt mondanám, hogy sima győzelem született, de ami a számomra a legfontosabb a három pont megszerzése mellett, hogy végre tudtunk dominálni az egész mérkőzés folyamán. Sok jó teljesítmény volt, de közülük is kiemelném a Kaszai, Kiss, Grúz, Hamar négyest, akik a mérkőzés elejétől a végéig magas szinten teljesítettek. Bízom a játékosaimban és a jó folytatásban ." 

 
3. forduló
III. KER. TVE - PÁPAI PERUTZ
Végeredmény: 3-2 

 

Tóth András vezetőedző véleménye a mérkőzésről:

"Az első húsz perc játéka alapján egészen a kiállításig azt mondanám, hogy jól és eredményesen futballoztunk az ellenfelünknek nem sok lehetősége adódott. A kiállítás kicsit megzavart minket, a középpályán nem voltunk hatékonyak a labdaszerzésben, ami problémát okozott a védekezésünkben. A félidőben rendeztük a sorainkat, és a második játékrészben a játékosaim mindent megtettek azért, hogy ne csússzon ki a kezünkből a győzelem. Óriási dicséret illeti a játékosokat, mert hatvan percen keresztül emberhátrányban,  ilyen időjárási körülmények között játszani, nem egyszerű feladat." 

 
4. forduló
ÉRDI VSE - III. KER. TVE
Végeredmény: 2-2 

 

Tóth András vezetőedző véleménye a mérkőzésről:

"Újra átéltük azt a horrort, hogy egy félidő alatt kétgólos hátrányba kerültünk, és újra átéltük, hogy borzasztó hibákat követünk el védekezésben, ami miatt folyamatosan nehéz helyzetbe hozzuk magunkat. A félidőben rendeztük sorainkat és a második félidőben sokkal bátrabban, harcosabban léptünk pályára! Sajnos megint a kiállítás sorsára jutottunk, ráadásul két játékosunk sem hozott jó döntést az adott szituációban, amivel még nagyobb hátrányba kerültünk. Ennek ellenére a csapat óriásit küzdött és megérdemli a dicséretet, mert egy pillanatig sem adták fel és az utolsó pillanatig mentünk az egyenlítésért. Le a kalappal a CSAPAT előtt!!!!!!

Aki ismer az tudja, hogy soha nem foglalkozom, nyilatkozom, a JÁTÉKVEZETŐ  ténykedéséről, de azt gondolom, hogy ez az osztály meghaladta a képességeiket (finoman fogalmazva).

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN azt a fogadtatást, amit a hazaérkezésünkkor kaptunk, rendkívül jól esett mindannyiunknak ;))))" 

 
5. forduló
III. KER. TVE - PUSKÁS AKADÉMIA II.
Végeredmény: 0-5 

 

Tóth András vezetőedző véleménye a mérkőzésről:

"Mérhetetlenül csalódott vagyok, természetesen az eredmény, de legfőképp a borzasztó játék miatt. Talán nem is emlékszem hasonló mérkőzésre, ahol ennyire alárendelt szerepet játszottunk volna. Ezen a napon gyakorlatilag a játék minden elemében felülmúltak minket, aminek a következménye a csúfos vereség lett. Természetesen ilyenkor az ember elgondolkodik, hogy mit rontott el a héten, és a felelősség az enyém, de remélem a játékosaim is magukba néznek egy picit, hogy mit kellett volna másképp csinálniuk. A mérkőzés után gyorsan átbeszéltük a történteket, majd arra kértem a játékosaimat, hogy próbáljanak a következő feladatra koncentrálni. Biztos vagyok benne, hogy a héten rendezzük a sorainkat, és a régi arcunkat mutatjuk meg Fehérváron."

 
6. forduló
VIDEOTON FC II. - III. KER. TVE
Végeredmény: 0-2

 

Tóth András vezetőedző véleménye a mérkőzésről:

"Egész héten érezni lehetett a csapaton, hogy nagyon szeretné kiköszörülni a csorbát. Ennek megfelelően kezdtünk és domináltunk a mérkőzés végéig. Rendkívül koncentráltak és szervezettek voltunk védekezésben, támadásban jól működtek az átmenetek, amiből komoly lehetőségeink voltak a mérkőzés folyamán. Megérdemelt győzelmet arattunk a négy forduló óta veretlen Videoton ellen.

Nagyon büszke vagyok a játékosokra és köszönöm nekik ezt a szép, borús, hideg délelőttöt. ;)))"

 
Magyar Kupa 6. forduló
III. KER. TVE - SOROKSÁR SC
Rendes játékidő: 1-1
Hosszabbítás: 1-3

 

Tóth András vezetőedző véleménye a mérkőzésről:

"Igazi kupameccsre sikeredett ez a mérkőzés. Véleményem szerint nem látszott az osztálykülönbség a két csapat között, egy jó erőfelmérő, és visszajelzés  volt a csapatomnak és nekünk is. Nagyon sok energiát fektettünk bele, ezért jó lett volna, ha a végén mi tudtunk volna örülni.  Mindent megtettünk a továbbjutás érdekében, ezért dicséret illeti a játékosokat."

 
7. forduló
III. KER. TVE - GYIRMÓT FC  GYŐR II.
Végeredmény: 0-0

 

Tóth András vezetőedző véleménye a mérkőzésről:

"Csalódott vagyok az eredmény miatt, azonban a játék helyenként nagyon jó volt, és a hozzáállással sem volt probléma. Sajnos a helyzetkihasználásunk kritikán aluli volt, ezért nem tudtuk megnyerni a mérkőzést."

 
8. forduló
PÉNZÜGYŐR SE - III. KER. TVE
Végeredmény: 3-2

 

Tóth András vezetőedző véleménye a mérkőzésről:

"Borzasztóan csalódott voltam a mérkőzés után, számomra érthetetlen dolgok történtek a pályán az utolsó öt percben! A vezető gólunk után talán mindannyian elhittük, hogy megnyertük a mérkőzést, ami hatalmas hibának bizonyult. Gyakorlatilag kaptunk három gólt egy olyan csapattól, akik az egész mérkőzésen nem tudtak kidolgozni egy tisztességes helyzetet. Sajnos nem voltunk képesek az utolsó pillanatig koncentrálni, ezért nem is lehetett más a végeredmény !!!"

 
9. forduló
III. KER. TVE - FC AJKA
Végeredmény: 1-1

 

Tóth András vezetőedző véleménye a mérkőzésről:

"Nehéz mérkőzés volt, egy jól felkészített ellenféllel találtuk szemben magunkat. A döntetlen reális eredménynek tűnik, mindkét csapat eldönthette volna a saját javára a mérkőzést. A játékosaim beletettek mindent a meccsbe, sajnos ezen a napon csak az ikszre futotta. Tudjuk, hogy adósak vagyunk hazai pályán a jó és eredményes játékkal!!!!!"

 
10. forduló
III. KER. TVE - VLS VESZPRÉM
Végeredmény: 2-2

 

Tóth András vezetőedző véleménye a mérkőzésről:

"Egy újabb mérkőzés, ami a kezünkben volt és újra engedtük, hogy könnyedén kiénekeljék a zsebünkből a három pontot! Nagyon jól kezdtünk, rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, gyorsan eldönthettük volna a mérkőzés sorsát. Ami nagyon bosszantó, hogy újra pontrúgásokból volt eredményes az ellenfél, aminek a kivédekezése csak koncentráció kérdése. Ebben is nagyon sokat kell fejlődnünk, ha az ehhez hasonló mérkőzéseket meg akarjuk nyerni."

 
11. forduló
RÁKÓCZI FC KAPOSVÁR - III. KER. TVE
Végeredmény: 2-0

 

Tóth András vezetőedző véleménye a mérkőzésről:

"Amíg minden mérkőzésen problémát okoz a pontrúgások levédekezése, addig nagyon nehéz mérkőzést nyerni, ráadásul a mai mérkőzésen nagyon kevés jó teljesítmény volt a csapatban. Bátortalanul, önbizalom nélkül, vállalkozó kedv nélkül, kockázat vállalás nélkül, nem lehet sikert elérni. Azt gondoltam, hogy nem kell külön motiváció a játékosoknak annál, hogy egy jó csapat ellen, jó stadionban, villanyfényben játszhatnak. Tévedtem."

 
12. forduló
III. KER. TVE - CSEPEL FC
Végeredmény: 2-0

 

Tóth András vezetőedző véleménye a mérkőzésről:

"A mérkőzés első felében kicsit óvatosan játszottunk, lassú volt a labdajáratás és nagyon kevés fölpassz volt a játékunkban, ezért nehéz volt helyzeteket kialakítani. A második félidőben pontosabban és határozottabban játszottunk, ami meghozta számunkra a győzelmet, amiért nagyon megdolgoztunk az elmúlt időszakban. Ezen a mérkőzésen nem voltak súlyos egyéni hibák, ami miatt kicsúszhatott volna a kezünkből győzelem. Mindenki rendkívül koncentrált volt az utolsó pillanatig. Sajnos nagy árat kellett fizetnünk ezért a győzelemért, mert négy játékos nem tud pályára lépni a következő fordulóban."

 
13. forduló
TARR ANDRÁSHIDA SC - III. KER. TVE
Végeredmény: 3-1

 

Tóth András vezetőedző véleménye a mérkőzésről:

"Nehéz megemésztenem a történteket, miután megbeszéljük, kiírjuk, külön felhívjuk rá a figyelmet, hogy kinek hova kell állnia, és mit kell csinálnia és ezekből a szituációkból kapunk gólokat, most már mérkőzések óta. Valamiért nem koncentrálunk kellőképpen a rögzített helyzetekre, ami hatalmas hibának bizonyul, mert a mérkőzéseink nagy részében emiatt veszítünk pontokat, vagy veszítjük el."

 
14. forduló
III. KER. TVE - THSE-SZABADKIKÖTŐ
Végeredmény: 1-1

 

Tóth András vezetőedző véleménye a mérkőzésről:

"A küzdőszellemmel és az akarattal nem volt baj, viszont  játékban rendkívül pontatlanok és körülményesek voltunk, amikor pedig sikerült az ellenfelünk mögé kerülni, sorra rossz döntést hoztunk. Tudom, hogy csalódást okoztunk a szurkolóinknak, de azt is tudom, hogy kiköszörüljük ezt a csorbát!"

 

"Ezen a hétvégén nem tudom kiosztani a mérkőzés legjobbja címet, az összegyűlt összeget a 15. forduló  BKV ELŐRE elleni mérkőzésre teszem át."

 
15. forduló
BKV ELŐRE - III. KER. TVE
Végeredmény: 1-1

 

Tóth András vezetőedző véleménye a mérkőzésről:

"A mérkőzés elejétől a kezünkbe vettük az irányítást és ez kitartott egészen az elhibázott büntetőig, aztán varázsütésre pánikba esett a csapat kapkodóvá pontatlanná vált a játékunk. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy utolsó tíz percben beszorultunk, és az egyenlítés után pár meleg pillanatot átéltünk. Most megint elmondhatnám, hogy egy agyonnyert mérkőzés csúszott ki a kezünkből, de ez már ebben a szezonban a sokadik lenne."

 
16. forduló
III. KER. TVE - DUNAHARASZTI MTK
Végeredmény: 0-1

 

Tóth András vezetőedző véleménye a mérkőzésről:

"Szeretném megköszönni a játékosaimnak az egész éves munkát, mert hétről hétre nagyszerűen dolgoztak. A mérkőzéseken még van mit javítani, főleg a koncentráción és a helyzetkihasználáson, ami a hétvégén is probléma volt, de végre sikerült végig koncentrálni és megnyerni a találkozót. A felemás szezon ellenére nagyon BÜSZKE vagyok a JÁTÉKOSAIMRA.

Köszönöm az egész évben nyújtott sok segítséget a kollégáimnak, és az összes TVE dolgozónak!!! Köszönöm a szurkolóinknak, hogy kitartottak a csapat mellett, mindenkinek nagyon kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok!"

 
17. forduló
III. KER. TVE - CSORNAI SE
Végeredmény: 6-0

 

Tóth András vezetőedző véleménye a mérkőzésről:

"Parádés első félidő és érthető második! Gratulálok a csapatnak, szenzációs idénykezdet, remélem a folytatás is hasonló lesz, persze nem vagyok telhetetlen! Szeretném megköszönni az egyesület dolgozóinak, hogy mindent megtettek azért, hogy le tudjuk játszani a mérkőzést."

 
18. forduló
PÁPAI PERUTZ FC - III. KER. TVE
Végeredmény: 0-1

 

Tóth András vezetőedző véleménye a mérkőzésről:

"Jó ritmusban kezdtünk, irányítottuk a játékot, helyzeteket dolgoztunk ki, talán a mérkőzést hamarabb is eldönthettük volna, ha kicsit jobban koncentrálunk, és pontosabbak vagyunk a végjátékban. A második félidő elején bent ragadtunk az öltözőben, ezért a félidő eleje nehezebbnek bizonyult, de az ellenfelünk nem tudott kidolgozni komoly lehetőséget, csupán a pontrúgásokban volt némi veszély. Összességében elégedett vagyok és azt gondolom, hogy bár az elmúlt heti sziporkázó jó játékot nem tudtuk produkálni, de a csapat egységes volt és megharcolt ezért a három pontért. Sok csapatnak nagyon nehéz dolga lesz, ha el akarja hozni a három pontot Pápáról"

 
19. forduló
III. KER. TVE - ÉRDI VSE
Végeredmény: 3-2

 

Tóth András vezetőedző véleménye a mérkőzésről:

"Azt hiszem ismét sikerült egy szórakoztató mérkőzést játszanunk, ami helyenként jó játékkal és győzelemmel párosult. Sikerült legyőznünk a harmadosztály egyik legjobb csapatát, ami nagy fegyvertény, de senki ne gondolja, hogy hátradőlünk és ülni fogunk a babérjainkon!!!!! Szeretnénk tovább fejlődni mint csapat, és ha ez sikerekkel párosul, az külön öröm lesz számunkra és remélem a szurkolók számára is."

 
20. forduló
PUSKÁS AKADÉMIA FC II. - III. KER. TVE
Végeredmény: 1-2

 

Tóth András vezetőedző véleménye a mérkőzésről:

"Nehezen lendültünk játékba, sajnos az első 20-25 percben nem tudtuk sokat birtokolni a labdát, de még így is akadtak lehetőségeink. A félidőben rendeztük a sorainkat és a második játékrészre kicsit más felállásban, más mentalitással léptünk pályára. Úgy éreztem, hogy a játékvezető ténykedésétől a csapatom olyan borzasztó dacossá vált, hogy nem is lehetett más az eredmény. A második félidőben hatalmas erőfeszítéseket tettünk azért, hogy megnyerjük a mérkőzést, jó volt látni a csapaton, hogy tudnak egymásért küzdeni, hajtani, meghalni a pályán. Büszke vagyok a csapatomra, mert egy nagyon értékes győzelmet arattunk, „hatalmas széllel szemben”. Köszönjük azoknak a hozzátartozóknak, szurkolóknak, akik rendszeresen elkísérik a csapatot hétről hétre, akik buzdítása sokat jelent a csapat számára."

 
21. forduló
III. KER. TVE - VIDEOTON II.
Végeredmény: 3-0

 

Tóth András vezetőedző véleménye a mérkőzésről:

"Meglepődve olvastam kollégám nyilatkozatát miszerint nem volt különbség a két csapat között. Szerintem igenis volt! Minden nagyképűség nélkül állíthatom, hogy játékban, hozzáállásban, akaratban is felülmúltuk ellenfelünket ezen a napon, amihez ezúton is gratulálok az egész CSAPATNAK!!!!
Az élet nem áll meg, jönnek a mérkőzések sorban, mi pedig dolgozunk szerényen tovább, hogy a tavasz továbbra is ilyen szép napos legyen a számunkra és a szurkolóink számára is!"

 
22. forduló
GYIRMÓT FC GYŐR II. - III. KER. TVE
Végeredmény: 1-2

 

Tóth András vezetőedző véleménye a mérkőzésről:

"Rettenetes nehéz mérkőzést sikerült összehoznunk, mert a játékunk nem volt gördülékeny. Lassan, körülményesen fociztunk, ami miatt a fegyelmezetten és agresszíven játszó Gyirmót nagyon megnehezítette a dolgunkat. Ettől függetlenül gratulálok a srácoknak, mert viszonylag gyengébb játékkal is sikerült megnyerni a mérkőzést, mert az akaratuk és a szívük a helyén volt, és úgy működtek, mint egy igazi csapat!"

 
23. forduló
III. KER. TVE - PÉNZÜGYŐR
Végeredmény: 1-0

 

Tóth András vezetőedző véleménye a mérkőzésről:

"Valami hasonlóra számítottam a Pénzügyőrtől, de talán, ha berúgjuk a tizenegyest, könnyebb lett volna a mérkőzés, így viszont végig feszült és ideges találkozó lett belőle. Sajnálom, hogy nem tudtunk közönségszórakoztató játékot nyújtani és kiszolgálni a nézőinket, de mindennél fontosabb, hogy megszereztük a három pontot és remélem ez kárpótol picit mindenkit. A csapat erejét mutatja, hogy gyengébb játékkal is sikerült a győzelem, de senki ne gondolja, hogy hátra dőlünk. Nagyon nehéz mérkőzések várnak ránk, ezért nincs idő arra, hogy keseregjünk a gyengébb játékon."

 
24. forduló
FC AJKA - III. KER. TVE
Végeredmény: 5-0

 

Tóth András vezetőedző véleménye a mérkőzésről:

"A tűző napsütésben a csapat a pályán, én pedig a kispadon égtem le! Borzasztó enervált, görcsös csapat benyomását keltettük szinte az egész mérkőzésen. Sajnos el kell ismernem, hogy ezen a napon ellenfelünk a játék minden elemében felülmúlt minket, bár azt azért nem gondolnám, hogy ekkora különbség van a két csapat között.
Csúnya pofonnal ért véget a remek sorozatunk, de előre kell nézni és tudomásul venni, hogy van még tennivalónk bőven ahhoz, hogy igazi esélyesei legyünk az ilyen mérkőzéseknek. A munkában hiszek és abban, hogy ha az ember minden áldott nap megpróbálja hozni a 100%-ot, akkor annak meg is lesz az eredménye."

 
25. forduló
VLS VESZPRÉM - III. KER. TVE
Végeredmény: 2-2

 

Tóth András vezetőedző véleménye a mérkőzésről:

"Sajnálom a csapatot, hogy végül meg kellett elégednünk az egy ponttal, de a körülmények tükrében, nyolc emberrel ragyogóan helyt álltunk és még a mérkőzés végén két hatalmas lehetőségünk is adódott, amivel könnyedén eldönthettük volna a három pont sorsát. Nem vagyok elégedetlen, a játékosaim mindent beletettek amit csak lehetett, ezért hatalmas dicséret illet mindenkit!!! Sajnos a fiatal játékvezetésnek kicsúszott a kezéből, és meghaladta a képességeit ez a mérkőzés. Nagy árat fizettünk ezért a pontszerzésért, mert két meghatározó játékosom nem áll rendelkezésemre a következő hétvégén."

 
26. forduló
III. KER. TVE - KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC
Végeredmény: 2-2

 

Tóth András vezetőedző véleménye a mérkőzésről:

"Nagyszerű, nagyon jó iramú mérkőzést játszottunk az első helyezett Kaposvárral, ahol méltó ellenfelei voltunk a bajnokesélyes csapatnak. Kicsit talán nehezen jöttünk bele a meccsbe, kellett kb. 10 perc mire elhittük, hogy igenis van keresni valónk, és ha bátran azt futballozzuk amit tudunk, akkor komoly esélyünk van a győzelemre is. Komoly lehetőségeink voltak, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy az ellenfelünknek is akadtak helyzetei. Hiányérzetem csupán csak azért lehet, mert megint a 90. percben kaptunk gólt, amin a jövőben javítanunk kell, ha az ilyen mérkőzéseket meg akarjuk nyerni."

 
27. forduló
CSEPEL FC - III. KER. TVE
Végeredmény: 2-3

 

Tóth András vezetőedző véleménye a mérkőzésről:

"Jól kezdtünk, jókor rúgtuk a gólokat, a félidő végéig megnyugtató előnyt szereztünk. A második félidő viszont borzasztóra sikeredett, keveset tudtuk birtokolni a labdát, ennek ellenére megvoltak a helyzeteink. Ismét emberhátrányba kerültünk, de sikerült megnyernünk a mérkőzést, ami a legfontosabb!"

 
28. forduló
III. KER. TVE - TARR ANDRÁSHIDA SC
Végeredmény: 0-1

 

Tóth András vezetőedző véleménye a mérkőzésről:

"Aki olvassa az értékelőket, az pontosan tudja, hogy nagyon ritka esetben kritizálom a csapatomat nyilvánosan, de úgy érzem most meg kell tennem. Rengeteget rágódunk a kollégáimmal, hogy mit rontottunk el a héten mi edzők, de nem vagyok abban biztos, hogy a játékosok is megteszik ezt ugyanúgy, pedig, ha valamikor, akkor most magukba kell nézniük, mert a játék, különösen a második félidőben, köszönőviszonyban sem volt azzal, amit kértünk a játékosoktól!!!
Félreértés ne essék, nem szeretnénk magunkról a felelősséget ledobni, de nagyon szeretném, hogy a játékosaim vállalják a felelősséget, nemcsak akkor, ha győzelem, vagy jó eredmény van, hanem akkor is, amikor esetleg sikertelen hétvégén vagyunk túl! Őszintén szólva picit csalódott vagyok, mert azt gondoltam, hogy nem csak engem doppingolt, hogy odaérhettünk volna a harmadik helyre."

A mérkőzés legjobb HAZAI játékosa: SENKI sem volt

 
29. forduló
THSE-SZABADKIKÖTŐ - III. KER. TVE
Végeredmény: 2-2

 

Tóth András vezetőedző véleménye a mérkőzésről:

"Borzasztó zaklatott és csalódott voltam a mérkőzés után, mert úgy éreztem, hogy egy megnyert mérkőzést engedtünk ki a kezünkből. Azt gondoltam, hogy már túl vagyunk ezen a gyerekbetegségen, hogy két perc alatt két gólt kapunk, de mindig érnek meglepetések. Nagyon szeretnénk az utolsó mérkőzésen méltóképpen elbúcsúzni a szurkolóinktól."

 
30. forduló
III. KER. TVE - BKV ELŐRE
Végeredmény: 1-1

 

Tóth András vezetőedző véleménye a mérkőzésről:

"Jól kezdtünk, megvoltak a lehetőségeink, amivel nem tudtunk élni, de stabilak voltunk és jól működött a csapatjátékunk is. Úgy éreztem, idő kérdése, hogy mikor szerezzük meg a vezetést és zárjuk le a mérkőzést. Sajnálom, hogy nem tudtuk szépen zárni a tavaszt. Köszönjük a szurkolóinknak az egész éves támogatást, reméljük tudtunk örömet okozni nekik."

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obuda_címer.webp
market_fehér.webp
óduda_sport.webp