A TARR ANDRÁSHIDA SC

ELLEN ÍGY ÁLLTUNK FEL 

NB III. Nyugati csoport

28. forduló

2018. 05.19.

Hivatalos nézőszám:  291

Kapus

87. PALÁSTHY DÁVID

 
Védők

 7. MÓCZÓ NORBERT

26. GRÚZ TAMÁS

16. PÁLFALVI CSABA

23. SORECZ SZABOLCS

 

Védekező Középpályások 

8. SZILÁGYI MÁTÉ

5. GÁLFI LÁSZLÓ

 

Támadó középpályások

11. HERCZEG LÁSZLÓ
10. NAGY TAMÁS

12. KASZAI GÁBOR

 

 Csatár
17. HAMAR ÁDÁM
 
Cserék

 

 22. TÖRŐCSIK BENCE 70'

  6. DOMOKOS BÁLINT 79'

 4. NAGY DÁNIEL 87'

  1. JESZENSZKY ÁDÁM

13. KERESZTESSY TAMÁS

14. PFEIFFER VINCE

24. KRÁLL MÁRK

 

 

Kispad

TÓTH ANDRÁS vezetőedző

FILÓ TAMÁS asszisztensedző

SZŰCS LÁSZLÓ kapusedző

PAWLIK JÓZSEF technikai vezető 

BERTA FERENC masszőr-fizikoterapeuta

DOBROVICS SÁNDOR masszőr

KASZAI

MÓCZÓ

PÁLFALVI

GRÚZ

GÁLFI

SZILÁGYI

PALÁSTHY

HERCZEG

DOMOKOS

HAMAR

NAGY D.

NAGY T.

TÖRŐCSIK

III. KERÜLETI TVE - TARR ANDRÁSHIDA SC

0 : 1

(0-0)

Tóth András véleménye a mérkőzésről:

"Aki olvassa az értékelőket, az pontosan tudja, hogy nagyon ritka esetben kritizálom a csapatomat nyilvánosan, de úgy érzem most meg kell tennem. Rengeteget rágódunk a kollégáimmal, hogy mit rontottunk el a héten mi edzők, de nem vagyok abban biztos, hogy a játékosok is megteszik ezt ugyanúgy, pedig, ha valamikor, akkor most magukba kell nézniük, mert a játék, különösen a második félidőben, köszönőviszonyban sem volt azzal, amit kértünk a játékosoktól!!!
Félreértés ne essék, nem szeretnénk magunkról a felelősséget ledobni, de nagyon szeretném, hogy a játékosaim vállalják a felelősséget, nemcsak akkor, ha győzelem, vagy jó eredmény van, hanem akkor is, amikor esetleg sikertelen hétvégén vagyunk túl! Őszintén szólva picit csalódott vagyok, mert azt gondoltam, hogy nem csak engem doppingolt, hogy odaérhettünk volna a harmadik helyre.
"

A mérkőzés legjobb HAZAI játékosa: SENKI

Gondolatok a mérkőzés előtt

"Három forduló van már csak hátra a bajnokságból, és csapatunkra az idei év utolsó rangadónak kikiáltható mérkőzése vár, ugyanis az 5. helyezett Andráshida látogat a Hévízi útra. Ősszel 3:1-es vereséget szenvedtünk Andráshidán, a vendégeink kerete pedig nem sokat változott azóta, egyedül Czirjék Zoltán csatlakozott a csapathoz, akinek nem lesz ismeretlen az óbudai öltöző. Az Andráshida 14 győzelem mellett 3 döntetlent és 10 vereséget hozott össze eddig, a gólarányuk 42:37. A vendégeink nagyon jól kezdték a tavaszt, az első 5 meccsüket megnyerték, aztán az Érd elleni vereséggel valami megtört a csapatnál, azóta ugyanis 4 vereség és 2 döntetlen a mérlegük. A mi csapatunk egy három meccs óta tartó pontínségesebb széria után a múlt héten ismét visszatalált a győzelem útjára, ugyanakkor Kiss Dávid a kiállítás sorsára jutott azon a mérkőzésen, ezért ő biztosan nem léphet pályára a szombaton 17:30-kor kezdődő mérkőzésen. "

Szövetségek

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.png

1/1