A PUSKÁS AKADÉMIA II.

ELLEN ÍGY ÁLLTUNK FEL 

NB III. Nyugati csoport

5. forduló

2017. 09.10.

Hivatalos nézőszám: 408

Kapus

87. PALÁSTHY DÁVID 

 
Védők

 19. KISS DÁVID

16. PÁLFALVI CSABA 

26. GRÚZ TAMÁS

7. MÓCZÓ NORBERT

 

Védekező Középpályások 

5. GÁLFI LÁSZLÓ

  

Támadó középpályások

17. HAMAR ÁDÁM
6. DOMOKOS BÁLINT
8. SZILÁGYI MÁTÉ 
10. SZKUNC VJACSESZLÁV 
 Csatár
18. KENESEI KRISZTIÁN 
 
Cserék

 

 12. KASZAI GÁBOR 46'

 11. PAPP MILÁN 60'

 13. KERESZTESSY TAMÁS 67'

  2. JESZENSZKY ÁDÁM

20. KUHÁR LEVENTE

​ 21. SZABÓ BOTOND

 22. NYÁRASDI ZSOMBOR

 

Kispad

TÓTH ANDRÁS vezetőedző

FILÓ TAMÁS asszisztensedző

SZŰCS LÁSZLÓ kapusedző

PAWLIK JÓZSEF technikai vezető 

BERTA FERENC masszőr-fizikoterapeuta

DOBROVICS SÁNDOR masszőr

SZKUNC

KISS

MÓCZÓ

GRÚZ

PÁLFALVI

SZILÁGYI

GÁLFI

PALÁSTHY

DOMOKOS

KENESEI

HAMAR

KERESZTESSY

KASZAI

PAPP

III. KERÜLETI TVE - PUSKÁS AKADÉMIA II.

0 : 5

(0-3)

Tóth András véleménye a mérkőzésről:

"Mérhetetlenül csalódott vagyok, természetesen az eredmény, de legfőképp a borzasztó játék miatt. Talán nem is emlékszem hasonló mérkőzésre, ahol ennyire alárendelt szerepet játszottunk volna. Ezen a napon gyakorlatilag a játék minden elemében felülmúltak minket, aminek a következménye a csúfos vereség lett. Természetesen ilyenkor az ember elgondolkodik, hogy mit rontott el a héten, és a felelősség az enyém, de remélem a játékosaim is magukba néznek egy picit, hogy mit kellett volna másképp csinálniuk. A mérkőzés után gyorsan átbeszéltük a történteket, majd arra kértem a játékosaimat, hogy próbáljanak a következő feladatra koncentrálni. Biztos vagyok benne, hogy a héten rendezzük a sorainkat, és a régi arcunkat mutatjuk meg fehérváron."

A mérkőzés legjobb HAZAI játékosa: DOMOKOS BÁLINT

Tóth András: "Doma az első perctől az utolsóig, megalkuvás nélkül, erőn felül teljesített. Ez a hozzáállás emelte őt a többiek fölé!"

 

A mérkőzés végéig 25.125 Ft gyűlt össze.

Gondolatok a mérkőzés előtt

 

A következő fordulóban a Puskás Akadémia II. lesz a vendégünk. A felcsútiak a 7. helyen állnak, a mérlegük 2 győzelem, 1 döntetlen és 1 vereség. A Puskás Akadémia a két győzelmét a Videoton II. és a Pénzügyőr ellen aratta, mindkettőt vendégként, tehát Felcsútról kimozdulva eddig több veszélyt jelentettek az ellenfelekre, mint odahaza. Az Ajkával játszottak döntetlent, a Gyirmóttól pedig kikaptak. Nálunk Szűcs László és Madarász Ádám egyaránt egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott az érdi kiállításuk után, míg Tóth András 5 mérkőzésen át lesz kénytelen a lelátóról figyelni a csapat játékát. Érdekes mérkőzésre van tehát kilátás, a vasárnap 16:30-kor kezdődő mérkőzésen kiderül, hogy sikerült-e erre a hétre átmenteni az Érden a második félidőben látott játékot és lelkesedést, és hogy a két csapat közül melyik lesz az, amelyik lépést tud tartani az éllovasokkal.

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
Szövetségek

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.png

1/1