Ismét van vízilabda a III. kerületben

Majdnem száz évvel azután, hogy Komjádi Béla vezetésével  a vízilabda sportágban bajnokságot nyertünk ismét vízbe szállt a III. Kerület vízilabdacsapata.

 

Ezúttal Kisteleki Orsolya játékos-edző irányításával lányaink ugrottak be a medencébe, hogy a felnőtt Női OB I/B bajnokságban megkezdjék szereplésüket.

 

Első mérkőzésünket a Hódmezővásárhely csapata ellen vívtuk. Újonc csapatként nagyon készültünk a bemutatkozásra.

 

A mérkőzés jól indult, az első ráúszásnál sikerült elhoznunk a labdát.

 

Nem egész három percet kellett várni az első gólunkra. A 8-as sapkában játszó Aibester Noémi talált a hálóba megszerezve a vezetést. Ebben a negyedben Szabó Eszter is betalált és mivel védelmünk Papp Tímea vezérletével jól állt a lábán 2-0-ás vezetéssel zártuk az első játékrészt.

 

A második negyedben Aibester Noémi kétszer volt eredményes, a HVSC is betalált egyszer így a félidő 4-1 -es Kerület vezetéssel zárult.

 

A második félidőben elkezdtek potyogni a gólok.

 

A 3. negyed gólpárbaját mi nyertük. Az ebben a negyedben is két gólos Aibester Noémi mellett  Varga Andrea és Kling Szandra  is betalált  a HVSC kapujába.

Fáradni látszott csapatunk, de az utolsó negyed előtt 8-3 arányban biztosan vezetett.

 

A negyedik negyedben a rutinos, évek óta ebben az osztályban szereplő hódmezővásárhelyi csapat megpróbált felzárkózni, de lányaink nem engedték ki kezükből a megérdemelt győzelmet.

Szentkereszti Gabriella, Kisteleki Orsolya és Hegybányai Orsolya góljaival egyértelművé tettük, hogy melyik a jobb csapat.

 

III. Kerületi TVE - HVSC  11-7 (2-0, 2-1, 4-2, 3-4)

 

Történelmi mérkőzésen  fontos győzelmet arattunk.

 

A III. Kerületi TVE -nek ismét van vízilabda csapata!

 

A győztes csapat névsora: Papp Tímea, Vereczkey Judit, Szabó Eszter, Kőhalmi Ilona Léna, Kling Szandra, Varga Andrea, Hegybányai Orsolya, Aibester Noémi, Kisteleki Orsolya,   Csutorka Orsolya, Szentkereszti Gabriella, Gábos Nikolett.

 

A második mérkőzésen a tavalyi bajnok BVSC ellen játszottunk.

Ezen a mérkőzésen  a tisztes helytállás volt a cél.

 

Csapatunk jól tartotta magát, de negyedik negyedben a tapasztalat  felülkerekedett.

A vége  15-6 (3-0, 3-1, 2-2, 7-3)  a BVSC javára.

Szövetségek

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.png

1/1
A létesítmény tulajdonosa:
obuda_1.png