top of page
Keresés

Élő, szöveges tudósítás: Komárom VSE - III. kerületi TVE


A bajnoki tabella 9. helyén álló Komárom VSE otthonában lép pályára csapatunk a bajnokság 4. fordulójában. Harmati Tamás együttese 1 győzelemmel és 2 döntetlennel várja a bajnokit, míg ellenfelünk - egy pont különbséggel lemaradva tőlünk - a 9. helyről vág neki a szombati összecsapásnak egy-egy győzelemmel, vereséggel és döntetlennel.


Egy kis statisztika:


- vendéglátónkkal szemben a legutóbbi szezonban hazai pályán 2-1-es győzelmet értünk el, míg Komáromban 1-1-es döntetlenre végződött a találkozó, jóllehet akkor mindkét gólt Kerület játékos szerezte, hiszen Barczi Dávid vezető találatát követően Cseszneki Ricsi öngóljával mentettek pontot a hazaiak.

- a Komárom a harmadik játéknapon szerezte meg első győzelmét, akkor a Sopront verték.

- legutóbb a 2020-21-es idényben tudtuk mindhárom pontot elhozni Komáromból, akkor Rabatin és Borvető góljaival nyertünk 2-1-re.

- idegenben az utóbbi idők legmagabiztosabb győzelmét a Komárom ellen a 2018-2019-es évad tavaszi idényében értük el, akkor 4-0-ra vertük a hazaiakat, Rabatin Ricsi és Szalai Vili két-két góljával. Hasonló végeredménnyel most is kiegyeznénk látatlanban.


KEZDŐCSAPATOK


A III. kerületi TVE kezdőcsapata:


Harmati Tamás a Hajagos - Papp, Erdei, Marques - Lapu, Vankó, Cseszneki, Buda - Bartos, Barczi, Behovits kezdőcsapatot küldi harcba, míg a padról Tímár B., Török L., Zámbó M., Kósa M., Hutás B., Hibjan J., Árva B., Kaszás G. bevethetők.


(megjegyzés: Kulcsár Dávid és Borbély Bence betegség miatt nem utazott a csapattal)


A Komárom kezdőcsapata:

Maszláver E. (k), Sandal D., Köles J., Wágenhoffer. M., Popovics B., Irmes D., Molnár M., Szénási I., Tímári N., G. Bíró G., Nagy Z.

A hazaiak cserejátékosai: Bánfalvi D., Szabó B., Szecsődi G., Kalmár B., Vörös V., Jankovics M.


Közvetítés:

Itt a vége! - pontot szereztünk, de sajnos nem hármat. Kemény, küzdős meccs volt, voltak lehetőségeink, de igazán komoly helyzetünk sajnos nem. Továbbra is veretlen a csapat, amely legközelebb augusztus 27-én az Orosháza ellen lép pályára a Magyar Kupa második fordulójában. Szurkolóinknak ezúttal is köszönjük, hogy a helyszínen buzdították csapatunkat, nagyszerű érezni a támogatásotokat!
Szabadrúgással jövünk, a játékvezető jelezte, hogy lefújja a meccset ezt követően.
Hosszabbítás pillanatai - Kaszás Gábor fejese még belefért, de a labda most sem talált kaput. Folyamatosan nyomunk, az akarattal ezúttal sincs baj.
87. perc - nyomás alatt tartjuk a Komárom csapatát, a labda folyamatosan a hazaiak térfelén van, de igazán komoly helyzeteket nem tudunk kialakítani.
82.perc - Kósa Marci kapott sárga lapot - taktikai szabálytalanság volt, lerántotta a hazaiak játékosát.
Belül az utolsó 10 percen, de az ivószünet miatt (is) biztos, hogy lesz néhány perc hosszabbítás.
78. perc -szögletet végezhettünk el. Cseszneki Ricsi állt a labda mögé, a beívelésre Papp Máté érkezett, de fejese nem talált kaput.

72. perc - szabadrúgás a javunkra, Vankó Imre állt a labda mögé, ám a hazai védők kifejelték a beadást, a 18-ról eleresztett Kaszás lövés pedig nem talált célt.
Ivószünet és csere a 69. percben - A hazai csapat változtat: Popovics Bertold (18) helyére áll be Szabó Bence (5).
69. perc - cserél Harmati Tamás! Török László (20) váltja Buda Pétert (30).

64. perc - cserélnek a hazaiak, 19-es számmal Irmes Dávid jön le, 25-össel pedig Kalmár Benedek áll be.
58. perc - Kaszás Gábor lőtt kapura Vankó passzát követően, a labda centikkel kerülte el a felső sarkot - a játékvezető sajnos útban volt, zavarta játékosunkat a lövésben.
55. perc - Vankó Imre lőtt kapura ballal Kaszás Gábor visszapasszát követően, de kaput sajnos nem talált a labda.
Beszorítjuk a hazaiakat, az utóbbi 2-3 percben nem nagyon értek labdához, jóllehet átütő helyzetet még nem tudtunk kidolgozni sajnos.
47. perc - jól kezdünk, egy szabadrúgást követően Kaszás lőhetett kapura, nem sokkal ment mellé.
Kezdetét veszi a második játékrész! Harmati Tamás változtat, Behovits Máté (45) és Lapu Andor (21) nem folytatja a találkozót, helyükre Kaszás Gábor (5) és Kósa Marci (12) állnak be.
Vége az első játékrésznek, 0-0-ról folytatódik a mérkőzés.
44. perc - a hazaiak húzták meg a jobb oldalon, majd a középre passzolt labdát követően Nagy Zalán lőtt kapura, ám Hajagosnak nem akadt dolga a labdával.

Három perc van hátra az első félidő rendes játékidejéből, helyzet egyik oldalon sem sok akadt eddig, mezőnyben zajlik a játék, de sok a hiba mindkét oldalon.

37. perc - újabb sárga lap: ezúttal Behovits Máté sárgult be, egy elkésett becsúszást honorált sárgával a játékvezető.
35. perc - Behovits nagyszerűen tartotta meg a labdát, majd átfordította a jobb oldalra, ahol Buda Péter érkezett, de kisodródott helyzetből nem tudta kapura lőni a labdát. Ígéretes szituáció volt!
32. perc - Cseszneki Ricsi kapott sárga lapot egy taktikai szabálytalanságot követően.
31. perc - mezőnyben zajlik a játék, a hazaiak továbbra is beállnak saját térfelükre és kontrákra rendezkednek be.
25. perc - ivószünetet rendelt el a játékvezető.
23. perc - Barczi ellen szabálytalankodott a hazaiak 27-es játékosa, G. Bíró Gergő, a játékvezető a lerántást sárga lappal jutalmazta.
21. perc - Cseszneki Ricsi lőtt a 16-oson kívülről kapura, nem sokkal ment fölé a labda. Egyre több veszélyesnek tűnő támadást vezetünk!
19. perc - Erdei indította hátulról nagyszerűen a jobb oldalon megiramodó Buda Pétert, aki lerázta magáról a védőjét, majd középre adott, sajnos azonban érkező nem volt.
17. perc - Marques mentett nagyot egy komáromi ellentámadásnál, az utolsó pillanatban tudott nagyszerűen a labda után nyúlni.
Betömörülnek a hazaiak a saját térfelükre, nehéz egyelőre áttörni a védőfalukat.
11. perc -Behovitsot szöktette Barczi, nagyszerű labda volt, de fiatal támadónk kisodródott és végül tisztáztak a hazai védők.

4. perc - a hazai szurkolók kezezést kérnek számon a játékvezetőn, de a labda Papp Máté válláról került a partvonalon kívülre, a vendég szöglet nem volt veszélyes.
1. perc - Megérkeztek a Kerület Ultrák is, kikerültek a drapik, szép számmal vannak óbudai szurkolók!

Gáspár András játékvezető ebben a pillanatban útjára engedi a találkozót!


Cikkünk folyamatosan frissül...


bottom of page