Keresés

Óriási csatát hozott a mérkőzésSzerda este a középmezőny két legerősebb csapata találkozott a III. kerületi TVE uszodájában. Az előzetes várakozásnak megfelelően óriási csatát hozott az elmúlt szezon 5-6 helyezett csapatainak küzdelme. Kiegyenlített első félidő (6-6) után sikerült ritmust váltanunk, és 8-4-es második félidővel magabiztos győzelmet arattunk ezen a kiemelkedően fontos találkozón.


Lukács Dénes vezetőedző értékelése:

"Büszke vagyok a lányokra, óriási elszántsággal küzdöttek végig a mérkőzésen. Tudtuk, hogy az Eger nehéz ellenfél, a nyár óta többször is bebizonyították, hogy hasonlóan hozzánk, képesek TOP 4-es csapatok ellen is szoros mérkőzést játszani. Egyértelműen nálunk több volt a rangadó szintű, kimagasló egyéni teljesítmény, Jancsó Patrícia pedig "újra megérkezett" és ellenállhatatlan volt a tegnapi estén. Elvárom Junior válogatott játékosainktól, hogy a számunkra fontos mérkőzéseken extra teljesítményt nyújtsanak, mert képesek rá, ezért is játszanak nálunk. Készülünk tovább, szombaton a Szentes csapatát fogadjuk. Hajrá Kerület!"


Női OB I. 8. forduló

III. Kerületi TVE uszoda

2020. november 18. 18:30

III. kerületi TVE - ZF-Eger
14 - 10 (2-3, 4-3, 6-3, 2-1)

G. Jancsó Patrícia (4), Kudella Panna (3), Koppány Szamira (2), Illés Henrietta Katalin, Pap Médea Rebeka, Drávucz Rita, Pál Anna, Hajdú Róza
#tve1887 #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvevizilabda #tippmix #ob1 #meccsnap #mvlsz

gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp