top of page
Keresés

Újabb BAJNOKCSAPATOT ünnepelhetünk! - U15-ös csapatunk nyakában az arany🥇🙌
Vereséget szenvedett utolsó bajnoki mérkőzésén a már bajnok U19-es csapatunk. A véleményes szituációkkal tarkított mérkőzésen nem sikerült a hálóba találnunk, így végül a célfutballt játszó Tatabánya otthon tudta tartani a 3 pontot.


U19

MLSZ REG U-19 ÉNY 1-6.HELY 10. forduló

2023.05.27 - 12:00

Tatabánya, Grosics Gyula Stadion Tatabánya (Grosics Gyula Labdarúgó Stadion )


Tatabányai Sport Club - III. kerületi TVE

3-0


Mácsik Róbert U19 vezetőedző:

"Meglehetősen nehéz úgy értékelni a mérkőzést, hogy ne tegyünk említést a játékvezetésről. Ahol előfordulhat olyan, hogy a játékvezető felszólítja a kapusomat az 5-ösön belül egy szögletnél, hogy tegye le a kezét, és ne emelje fel különben sárga lapos figyelmeztetésben részesíti, edzői bekiabálásra egy sárga lapot vissza lehet vonni és piros lappal lehet helyettesíteni olyan elhangzó mondattal: "akkor inkább adok neki egy pirosat". Úgy gondolom kétségkívül nehéz mérkőzést játszottunk.

Félretéve a játékvezetést, semmiképp nem gondolom, hogy a csapat rosszul játszott, sőt. Felszabadultak voltak a játékosaim, kombinatívak, számtalanszor bontottuk meg ellenfelünket a széleken, jutottunk el helyzetig, azonban ezek befejezései kivétel nélkül eredménytelenek voltak. Az utolsó érintések során kapkodóak voltunk, pontatlanok, a lövéseink gyengék, előkészületlenek voltak.

Az átmenetekre gyorsan reagáltunk, igyekeztünk kihasználni ellenfelünk rendezetlenségét, a kapu előtt hiányzott a megszokott kreativitás, gyors döntés.

Nehezen alkalmazkodtunk ellenfelünk "taktikájához", a mérkőzés egésze alatt gyakorlatilag a kapusuk lövőerejét kihasználva a védelem mögé ívelt labdákra támaszkodtak, ezáltal a letámadásaink során hosszúvá tudták tenni a csapatot sokszor, az első félidő elején szerzett góljaik ezek eredménye. Azonban hiába sikerült a folytatásban semlegesítenünk játékuk ezen részét, "rohantunk" az eredmény után, és lőtt gól nélkül csak tartani tudtuk az eredményt.

Azt azonban büszkén mondhatom el, hogy mindezek ellenére nem adtuk fel az elveinket, sem a filozófiánk, magasan pressingeltünk, melyekből több labdát is szereztünk, továbbá labdatartásban megvoltak a kiforgó játékosaink, váltások, bontások.

A második játékrészben még nehezebbé vált a dolgunk, ellenfelünk visszaállt teljes középső zónás védekezésre, megnövelt létszámmal a középpályán. Továbbra is képesek voltunk több alkalommal bontani, de a kapu előtt a mérkőzés egészére igaz a rossz döntés.

Ha a két csapatot nézem, úgy gondolom mi futballoztunk, ellenfelünk "célfutballt" alkalmazott, nagy a hiányérzet bennem."
Ismét megmutatta a bajnoki címet érő győztes mentalitását Kun György csapata, akik ezúttal a Soroksár együttesét múlták felül, és ezzel a győzelemmel még jobb lelkiállapotban készülhetnek tovább a sorsdöntő összecsapásra az UDSE ellen.


U16

MLSZ Regionális U16 Kiemelt Nyugat 26. forduló

2023.05.24 - 16:00

Budapest, Szamosi Mihály Sporttelep


Soroksár SC - III. kerületi TVE

0-2


Gólszerzők:

40' POLONKAI ZSOMBOR

92' BEDŐ MÁRTON


Kun György U16 vezetőedző:

“A tavaszi szezon utolsó bajnoki mérkőzésére utaztunk a Soroksár otthonába. Elmondtam az öltözőben, hogy a bajnok csapat ismérve ha mindig bajnokként viselkedik! Ennek szellemében kezdtük a találkozót, és a mérkőzés egészére megtartottuk. Jól, taktikusan és minőségben játszottunk, főleg a második félidőben. Győzelmünk teljesen megérdemelt, és azt gondolom jó alap lehet a rájátszásra. Szeretnék köszönetet mondani a játékosaimnak az elmúlt 1 évért, mert óriásit futballoztak, és szívüket-lelküket kitették a pályára! Van még egy feladatunk..."
Micsoda érzés! Múlt hétvégén U15-ös csapatunk emelhette magasba a bajnoki trófeát!🏆👏 Kaszai Gáborék a szezon nagy részében üldözői voltak a tabella első helyén állomásozó Főnix Gold FC-nek, akik kevés hibát vétettek a bajnoki szezon folyamán, de a kitartásnak és elszántságnak köszönhetően a Főnixre helyezett nyomás végül meghozta gyümölcsét, és a 2 fordulóval ezelőtti helycserének köszönhetően, az utolsó mérkőzésre U15-öseink saját kezükbe vették sorsukat és nem is hibáztak. Még izgalmasabbá téve a bajnokság kimenetelét, Kaszai Gábor csapata hátrányból fordítva végül 3-1-es sikert aratva tette fel a koronát bajnoki szezonjára és szerezte meg az U15 Kiemelt Nyugat csoport legjobb csapatának járó díjat. Gratulálunk a BAJNOKCSAPATNAK!🏆🥇💙🤍


U15

MLSZ Regionális U15 Kiemelt Nyugat 26. forduló

2023.05.27 - 15:00

Szombathely, Király Sportlétesítmény (Király Kapusiskola KFT)


Király SE - III. kerületi TVE

1-3


Gólszerzők:

41' GOSZTOLA ÁDÁM

51' GOSZTOLA ÁDÁM

74' TÓTH BÁLINT

Kaszai Gábor U15 vezetőedző:

"Szombat délután a középmezőnyhöz tartozó Király SE vendégeként léptünk pályára.

Abban a tudatban léphettünk pályára, hogy a győzelmünkkel az első helyen zárhatjuk a bajnokságot.

Az ezzel járó feszültség érezhető volt a csapaton és nem is kezdtük jól a mérkőzést. Az 4. percben egy középpályás labdavesztés utáni kontra akcióból gólt szerzett az ellenfél.

Ami jellemezte a csapatot ebben a szezonban, az ezen a mérkőzésen is megmutatkozott. A hátrány ellenére sem törtünk meg és domináltunk az egész félidő során és egész mérkőzés során. Alakítottunk ki helyzeteket, meg voltak a lehetőségeink a gólszerzésre, de vagy pontatlanok voltunk vagy az ellenfél kapusa védett. A félidő hosszabbításában Dajka küzdötte be magát a büntető területen belülre és jól passzolt vissza az alapvonal közeléből Gosztolának, aki nem hibázott és egalizált.

Félidőben döntetlenre állt a mérkőzés, de a lélektani előny nálunk volt.

A második félidőben továbbra is mi domináltunk és folyamatos veszélyt jelentettünk az ellenfél kapujára. Az 51. percben Szandrik jobb oldali lapos beadására Gosztola érkezett és szerzete meg a vezetést jelentő gólt illetve a csapat 100. találatát ebben a szezonban.

Ezután viszont nem igazán tudtunk megnyugodni, feleslegesen vállalkoztunk hosszú indításokra, direkt játékra.

Igyekeztünk kívülről megnyugtatni a csapatot, a játékosokat. A 74. percben Juhász kapu elé passzolt labdája Tóth Bálintot találta meg, aki higgadtan értékesítette a helyzetet.

A mérkőzés hátralévő részében jól kontrolláltuk a játékot.

Sikerült hátrányból fordítanunk, a mentális erőnknek és küzdeni tudásunknak köszönhetően megnyerni a mérkőzést és ezzel megnyerni a bajnokságot!

Rengeteg munka, energia volt ebben a győzelemben és az egész szezonban. Szinte végig csak üldözők voltunk, hiszen az előző fordulóig végig a második pozíciót foglaltuk el. Motivált volt a csapat és sokat dolgoztak a játékosok, hogy ezt elérjék! Le a kalappal az egész csapat előtt, hogy ezt véghez vitték! Gratulálok mindenkinek a győzelemhez és a bajnoki címhez! Büszke vagyok az egész csapatra! Hajrá Kerület!"
Utolsó bajnoki mérkőzésén 2-0-ás vereséget szenvedett a Pécs otthonában U14-es csapatunk, akik ezzel a vereséggel sajnos lemaradtak a dobogóról és a 4. helyen zárták a szezont.


U14

MLSZ Országos U14 Alap csoport Nyugat 26. forduló

2023.05.27 - 14:00

Pécs, PMFC Kovácstelep Sporttelep


PMFC - III. kerületi TVE

2-0


Gyenes András U14 vezetőedző:

Óriás hőségben szerzett értékes győzelmet U13-as csapatunk, akik ezúttal Kaposvárról hozták el a 3 pontot. A srácok megmutatták, hogy nehéz helyzetben és nehéz körülmények között mennyit jelent a csapategység és együtt, egymásért küzdve hogy lehet szép sikereket elérni, így a hazafelé vezető hosszú út ezúttal is jó hangulatban telhetett.


U13

MLSZ Országos U13 Dél-Nyugat 27. forduló

2023.05.28 - 13:00

Kaposvár, Kaposvári Rákóczi Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia Sporttelep (Cseri úti Sporttelep)


Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia - III. kerületi TVE

1-2


Gólszerzők:

19' HIDVÉGI ÁDÁM

74' BÁNKI JÁNOS MÁRK


Mészáros Zsolt U13 vezetőedző:

"A korai indulás és a hosszú út után óriási hőségben került sor a mérkőzésre.

A meccs nagy részében kiegyenlített küzdelem folyt a pályán, kivéve a harmadik negyedet, ahol mi domináltunk, viszont ekkor nem sikerült gólt rúgnunk. A többi játékrészben mindkét oldalon adódtak lehetőségek, talán nekünk egy kicsit több volt és ebből kettőt tudtunk értékesíteni. Nagyot küzdöttek a csapatok. Ezen a napon megtapasztalták, hogy miként kell megküzdeni a sikerért. Igazi csapatot alkottak, látszott ez azon, ahogyan biztatták és segítették egymást. A győzelmet jelentő találat gólöröme pedig felejthetetlen.

Gratulálok a Csapatnak, hogy bíztak magukban és egymásban!

Hajrá TVE!"2-2-es döntetlent játszott U12-es csapatunk a Kaposvár otthonában. A találkozó nagy részében irányítani tudták a játékot Jakab Mátéék, akik hátrányból fordítva, magabiztosan futballoztak. A 2-1-es vezetés után a helyzetek rendre kimaradtak és ahogy az lenni szokott, ez megbosszulta magát és be kellett érnünk az 1 ponttal.U12

MLSZ Országos U12 Dél-Nyugat 27. forduló

2023.05.28 - 11:00

Kaposvár, Kaposvári Rákóczi Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia Sporttelep (Cseri úti Sporttelep)


Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia - III. kerületi TVE

2-2


Gólszerzők:

16' TAKÁCS-NAGY LEVENTE ALFRÉD

42' HORVÁTH ÁRMIN


Jakab Máté U12 vezetőedző:

Lendületesen kezdtük a mérkőzést és szokásunkhoz híven irányítottunk, ezt még az ellenfél egy támadásból elért szerencsés gólja se törte meg és fordítani is tudtunk. Nem örülök amiatt, hogy itt könnyelművé vált a játékunk és nem döntöttük el a mérkőzést, több helyzetet is elszórakoztunk vagy épp megijedtünk a lehetőségtől. Az ellenfél ezt jól kihasználta és meg is nyerhette volna a mérkőzést, összességében bár 3 negyeden át jobbak voltunk megérdemelt a döntetlen, mert az utolsó negyedben így nem lehet focizni sehol se, ahogyan azt mi tettük. Szeretnék itt is jobbulást kívánni játékosunknak Papp Mátyásnak, aki a mérkőzésen kezét törte egy vétlen szituációban, mielőbbi jobbulást kívánunk neki még egyszer és várjuk vissza.
bottom of page