top of page
Keresés

Újabb győzelmével bajnok lett U16-os csapatunk, de a többi korosztályunk sem talált legyőzőre

Újabb 3 ponttal erősítette pozícióját a tabella élén U19-es együttesünk, akik ezúttal a Budaörs vendégeként tudtak diadalmaskodni. 1-1-es félidei fordulás után a csereként beálló Hunyadi Mátyás vezetésével felélénkült a játék és a 72. percben a győztes találat is megszületett Erdős Dávid révén.


U19

MLSZ REG U-19 ÉNY 1-6.HELY 8. forduló

2023.05.13 - 14:00

Budaörs, Budaörsi Városi Stadion


BSC 1924 Futball Kft. - III. kerületi TVE

1-2


Gólszerzők:

2' SEBESTYÉN ANDRÁS MÁRK

72' ERDŐS DÁVID


Mácsik Róbert U19 vezetőedző:

"Rendkívül nehéz mérkőzésen vagyunk túl. A bajnokságunk legjobb ellenfelével találkoztunk, illetve az elmúlt hét leterheltsége kétség kívül látszódott a pályán. A mérkőzést megelőző napokban létszámhiányosak voltunk, mind mentálisan, mind fizikálisan kimerült volt a csapat.

Mindezek tudatában készültünk a hétvégére, felelősségteljes döntésekre intettem a csapatot, türelmes, stabil játékra.

Számítottunk rá, hogy ellenfelünk jól szervezetten, magasan fog nagy nyomást helyezni ránk, de nem engedtünk az elveinkből, számos alkalommal sikeresen tudtunk labdakihozatalból építkezni, átjátszani a sorokat, valamint ezekből megbontani a széleket, de az ezekből történő támadás befejezések pontatlanok voltak.

Fontos volt a tengelyben játszók szerepe, jól vették ki a labdát, forgatták a játékot, azonban a széleken sokszor egyéni hibákból fakadó akadályokba ütköztünk (átvételek, kapkodó passzok, túlzott egyéni játék), az átmenetekre jól reagáltunk, stabil volt a védelem.

Amiben némi előrelépést éreztem, azok a párharcok, test-test elleni kontaktok, bátran vállaltuk fel őket, és az esetek nagy többségében megnyertük azokat, továbbá a csapaton belüli kommunikáció tovább fejlődik, egyre inkább válik automatikussá egymás támogatása, emelkedik a hasznos információáramlás, ennek köszönhetően a csapat átrendeződése, egymásra biztosítások, váltások sokkal gyorsabban létrejönnek.

A mérkőzés első perceiben sikerült megszereznünk a vezetést, mondhatni egy szerencsés góllal, egy szélességi bontást követő átlövésünk ellenfelünk belsővédője a saját kapujába juttatta, de nem nyugodtunk meg, továbbra is igyekeztünk a saját játékunk folytatni. A szünethez közeledve egy rossz döntés következtében ellenfelünk kiegyenlített, úgy gondolom mentálisan ez jó hatást gyakorolt a csapatra, erősebb tűzzel tértünk vissza a folytatásra.

Kiemelendő a csereként beállt Hunyadi Mátyás, aki új lendületet vitt a pályára, kombinatívan futballozott, felőrölte ellenfelünk maradék erejét, továbbá védekezésben rendkívül nagy stabilitást adott a csapatnak.

Kétség kívül nem volt életünk mérkőzése, sokszor kapkodó, akadozó volt játékunk, vétettünk ki nem kényszerített hibákat. Azonban a csapategység továbbra is erős, a cél motivál bennünket."Bajnokcsapat!😎🏆🥇U16-os együttesünk a Főnix Gold FC vendégeként tette fel a koronát idei céltudatos és rendkívül alázatos munkájára. Kun Györgyék a taktikai felkészítés mellet a szellemi feltöltődést is szem előtt tartva, biliárdasztalok mellett fújták ki a gőzt. Szakmai igazgatónk, Filó Tamás és a felnőtt csapatunk vezetőedzője, Aczél Zoltán is segítette a srácok mentális felkészítését pár pozitív gondolattal a Főnix elleni fontos mérkőzés előtt, és úgy tűnik mindez megtette hatását, ugyanis U16-os csapatunk régi önmagát idézve, nagyszerű játékkal 4-0-ás sikert aratott a Főnix parkban. GRATULÁLUNK!


U16

MLSZ Regionális U16 Kiemelt Nyugat 24. forduló

2023.05.13 - 10:00

Székesfehérvár, Főnix Park


Főnix Gold FC - III. kerületi TVE

0-4


Gólszerzők:

32' POLÓNYI BENCE

48' POLÓNYI BENCE

70' VÁMOSI BÁLINT TAMÁS

74' POLONKAI ZSOMBOR


Kun György U16 vezetőedző:

“A tizenhatodik héten a középpályások megjátszása került fókuszba, és ennek megfelelően terveztem a hetet. Az egész hét arról szólt, hogy mentálisan és fizikálisan is készen álljunk a következő hetekre. Hétfőn nagy létszámú labdabirtoklás volt hangsúlyban, és kicsit lassabbra és pontatlanabbra sikerült az edzés. Kedden kisjátékok kerültek hangsúlyba és fizikálisan is megterhelő edzést vezényeltem. Szerdán támadásokat vezettünk és kapuralövések szerepeltek a programban. Csütörtökön összetartáson vettünk részt, ahol biliárd mellett újból azt éreztem együtt a CSAPAT! Pénteken mérkőzés előtt aktiválás volt a programban és fittnek éreztem a keretet. A héten Filó Tamás szakmai igazgató és Aczél Zoltán felnőtt vezetőedzőnk is intézett pár pozitív gondolatot a csapathoz. Szombaton délelőtt a Főnix otthonába utaztunk bajnoki mérkőzésre. Nagy volt a tét, hiszen győzelem esetén matematikailag is bajnoknak mondhattuk volna magunkat. Kiváló játékkal és mentalitással kezdtük a mérkőzést, egy nagyon jó csapat otthonában. Jól szerveztük a játékot és intenzitásban is régi önmagunkat idéztük! Folyamatosan nyomást helyeztünk ellenfelünkre és a fordulópontokból is mi jöttünk ki jobban. Kiválóan működtek az átmeneteink és szinte minden nagy helyzetünket gólra váltottuk. Szeretném megdicsérni a Főnix csapatát, mert ők is felvállalták a támadó futballt és játékot! Van még két mérkőzésünk, de a következő hetekben már készülünk a rájátszásra. GRATULÁLOK AZ EGÉSZ CSAPATNAK!"
Szombathelyre látogatott múlt hétvégén U15-ös csapatunk. Az első félidőben vezetést szereztünk, amire az ellenfél a 82. percben válaszolni tudott, ezzel kialakult az 1-1-es végeredmény, így mindkét csapat 1 ponttal gazdagodott.


U15

MLSZ Regionális U15 Kiemelt Nyugat 24. forduló

2023.05.13 - 14:00

Szombathely, Szombathelyi Haladás Sportkomplexum (Haladás Stadion)


Szombathelyi Haladás VSE - III. kerületi TVE

1-1


Gólszerzők:

43' TÓTH BÁLINT


Kaszai Gábor U15 vezetőedző:

"Szombat délután Szombathelyen léptünk pályára a Haladás vendége ként.

Nehéz mérkőzésre számítottunk ugyanis ellenfelünk tavasszal a hazai mérkőzéseit mind megnyerte és a tabellán is az ötödik pozíciót foglalta el.

Zárt, fegyelmezett védekezésre és abból történő kontra akciókra készültünk és ezt is kaptuk a hazai csapattól.

Nehéz dolgunk volt, ugyan is nem sok területünk volt a támadó harmadban az ellenfél védelme mögött. Sajnos Polgár Vincét már a tizedik perc környékén le kellett cserélnünk kulcscsont sérülés miatt. Beadásokkal és átlövésekkel próbálkoztunk, de egy kapufánál közelebb nem jutottunk a gólhoz az első játékrészben.

A félidőben egyet cseréltünk és igyekeztem megnyugtatni a csapatot, mert úgy éreztem görcsösen, feszülten játszanak és néhány taktikai dologra fel kellett hívnom a figyelmet.

A második játékrész elején Gosztola beadását a csereként beállt Tóth Bálint fejelte a kapuba, így megszerezve a vezetést a csapatnak. Ezután egy nyíltabb játék vette kezdetét, ami nekünk kedvezett. Voltak lehetőségeink a második gól megszerzésére, de az átlövéseink nem találtak kaput, nem jól játszottuk le az akcióinkat és a kapufa sem minket segített egy fejes esetében sem illetve egy büntetőt is kapufára lőttünk.

A hajrában, az utolsó utáni pillanatban az ellenfél felívelt labdáját nem tudtuk megfelelő határozottsággal megoldani és a lecsorgó labdát gólra váltotta a hazai csapat.

Nagyjából egy perc maradt a mérkőzésből, ami alatt nem változott az 1-1-es eredmény.

Sajnos a második gólt nem tudtuk megszerezni, amivel le tudtuk volna zárni a találkozót, ami most megbosszulta magát. Sokadjára kapunk hasonló gólt és a helyzeteinket is rossz arányban használtuk ki.

Elkeseredetten álltunk össze a mérkőzés után, de nincs sok időnk a kesergésre, hiszen szerdán újabb mérkőzés vár ránk. Azon leszünk, hogy szerdán visszatérjünk a győzelem útjára és a hátra lévő mérkőzéseinket megnyerjük! Hajrá Kerület!"U14-es csapatunk győzelme egy percig sem forgott veszélyben, ugyanis a mérkőzés egészét kontrollálni tudta hétvégi ellenfele ellen Gyenes András együttese. Nagyszerű támadásba való átmeneteinek és Varga Szabolcs triplájának köszönhetően magabiztos 4-0-ás sikert értek el a srácok a Budafoki LC otthonában.


U14

MLSZ Országos U14 Alap csoport Nyugat 24. forduló

2023.05.13 - 09:00

Budapest, Budafoki MTE Sporttelep


Budafoki LC - III. kerületi TVE

0-4


Gólszerzők:

7' VARGA SZABOLCS

40' BÁTI BÁLINT TIBOR

57' VARGA SZABOLCS

67' VARGA SZABOLCS


Gyenes András U14 vezetőedző:

"Az egész mérkőzést a csapatunk irányította. Az ellenfél mélyen védekezett, labdaszerzések után kontrákból szerettek volna gólokat szerezni, egy nagyobb lehetőségük volt gólt rúgni, amit a kapusunk védett.

A támadójátékunkkal nem teljesen voltam elégedett, a felállt védelem elleni játék megbontása gondot okozott, sok technikai hibát vétettünk többször nyomás nélkül is.

A védekezésből támadásba való átmenet ezen a mérkőzésen is remekül ment, több nagyobb helyzetet is sikerült kidolgozni és gólokat is szereztünk. Gratulálok a csapatnak!"
Jó mentalitásának és helyzetkihasználásának köszönhetően hétközi fordulóját győzelemmel abszolválta Mészáros Zsolt U13-as együttese, akik az eddigieknél kicsit enerváltabban futballozva, mégis 3 gólt szerezve begyűjtötték a 3 pontot hazai publikum előtt a Kelen ellen. Sokáig nem pihenhettek a srácok, hétvégén már Budaörsön volt jelenése a fiúknak, ahol egy harcias ellenféllel szemben, a mérkőzés túlnyomó részében mezőnyfölényben futballozva és helyzetek sokaságát kidolgozva végül 2-2-es döntetlent ért el csapatunk egy hullámzó mérkőzésen.


U13

MLSZ Országos U13 Dél-Nyugat 24. forduló

2023.05.10 - 12:30

Budapest, III. ker. TVE Sporttelep


III. kerületi TVE - Kelen SC

3-0


Gólszerzők:

GYERGYÓI ZÉNÓ BALÁZS 20'

KOCSASLIJSZKI PÁL 26'

DENE ZALÁN BONIFÁC 45'


Mészáros Zsolt U13 vezetőedző:

"Az első negyedben nagy mezőnyfölényben fociztunk, azonban a betömörülő védelem ellen nehezen találtuk a kulcsot a góllövéshez. Nem voltunk frissek, így a támadóharmadban a döntéseink, cselekedeteink nem voltak eléggé gyorsak. Nagy helyzetünk kevés adódott, jóval többet birtokoltuk a labdát, mint az ellenfél. A vendégek nagyon kevés támadást vezettek, az akarásunknak meg lett az eredménye, a negyed utolsó percében Gyergyói Zénó szögletből talált a kapuba. (1:0) A nagy akarás, jó hozzáállás meghozta a gyümölcsét. Ez a találat a vendégeket megviselte, minket pedig a nyugodt játék irányába terelt.

A 2. negyedben türelmesebben játszottunk. Jól forgattuk az oldalakat, de a mélységi játék lehetőségeknél voltak lehetőségeink közelről és távolról, de kicsit bátortalanok voltunk. Egy szép bal oldali akció után azonban tovább tudtuk növelni az előnyünket. Egy beadást követően Kocsaslijszki Pál volt eredményes (2:0). A labdaszerzéseknél jól segítettük, biztosítottuk egymást.

A 3. játékrészben már többet próbáltuk bontani a védekezésüket a széleken, ezekből a támadásokból sikerült gólt szereznünk. Egy jobb oldali beadást követően Dene Zalán 2 higgadt csel után kilőtte a hosszú sarkot (3:0). Sok párharcot vállaltunk el, még volt amikor túlbonyolítottuk ezeket, ezért nehezen kovácsoltunk ezekből létszámelőnyt. Sokkal veszélyesebben rúgtunk kapura, mint az első negyedben.

A 4. negyedben sok technikai hibával fociztunk, emiatt nem alakult ki folyamatos játék. Küzdöttünk, de megint túlzottan erőltettük a széleken történő játékot. A nagy létszám miatt itt sokszor beragadt a játék. Túl sokat birkóztunk.

Összegezve:

Sokat birtokoltuk a labdát egy betömörülő csapat ellen. Sikerült kialakítani helyzeteket, amelyeket viszonylag jó arányban értékesítettünk. Látszódott már a keddi edzésen, hogy nem voltunk frissek. Így sok volt a pontatlanság, a technikai hiba a kis területen történő játékokban. Ennek ellenére folyamatosan próbálkoztunk az edzéseken tanultak alkalmazásával. Ez a labdaszerzéseknél, az együttes védekezésnél is látszódott. Ezért nagy dicséret jár a csapatnak. A jó mentalitás átsegítette a csapatot a nehezebb időszakokon.

Gratulálok, hogy végig hittek magukban a srácok! Én is hittem bennük!"


U13

MLSZ Országos U13 Dél-Nyugat 25. forduló

2023.05.13 - 12:00

Budaörs, Budaörsi Városi Stadion


Budaörs - III. kerületi TVE

2-2


Gólszerzők:

20' GONDA BÁLINT ÁRON

78' KÉRI PÉTER ISTVÁN


Mészáros Zsolt U13 vezetőedző:

"Az első negyedben sokat birtokoltuk a labdát a keményen, harciasan játszó ellenfél térfelén. A zárt védekezés ellen nehezen találtuk a megoldást. Néhány helyzetet tudtunk kialakítani. Ezek közül egyéni megindulás és több csel után Gonda Bálint szerzett szép gólt. (0:1)

A 2. játékrészben nagyobb lett a mezőnyfölényünk, viszont kevés helyzetet tudtunk kialakítani. Nehezebben váltottunk ritmust és kévés támadó párharcot nyertünk meg. Az ellenfél 1-1 pontrúgásában benne volt a veszély, egy szögletnél figyelmetlenek voltunk és az üresen érkező hazai játékos kiegyenlített. (1:1)

A 3. negyedünk sikerült játék szempontjából a legjobban. A pálya minden részén gyönyörű akciókat vezettünk egyénileg és kombinatívan. Amikor kellett gyorsítottuk a játékot, egyedül a gól hiányzott. Hozzá kell tennem, hogy a vendéglátók kapusa óriásiakat védett, sajnos még tizenegyesből sem sikerült betalálni.

A 4. negyed kiegyenlített játékot hozott, mindkét oldalon volt helyzet, parázs, kemény mérkőzés kerekedett. A vége előtt pár perccel a hazaiak szereztek vezetést egy beadást követően. (2:1) A csapat dicséretére legyen mondva, hogy nem omlott össze és 1 perc múlva szintén egy beadást követően egyenlítettünk. (2:2)

Összegezve: Jól játszottunk, sokat birtokoltuk a labdát. Mindkét oldalon és tengelyben is próbáltuk bontani az ellenfél védekezését, ez többször sikerült. A forgatások gyorsak és pontosak voltak, viszont a helyzeteket nagyobb százalékban kell értékesítenünk. Az ellenfél gyors játékosait együttes védekezéssel és a labda átvételekor sikerült szabályos eszközökkel megakadályozni. Amiért különösen megdicsérem a játékosaimat és büszke vagyok rájuk, hogy vesztett helyzetben sem omlottak össze, talpra álltak és küzdöttek a győzelemért!

Hajrá TVE!"Talán félig üres az a bizonyos pohár Jakab Máté és csapata számára, mivel a múlt hét szerdai Kelen elleni bajnoki mérkőzésen minden elemében ellenfele fölé nőve futballozott a csapat, és még a kiállítás sem vetette vissza a fiúk győzelemre való törekvését, mégis meg kellett elégedniük az 1 pontot érő döntetlennel. Nem telt el sok idő, 3 nappal később ismét bajnoki mérkőzés várt a csapatra, ezúttal a Budaörs otthonába látogattak a srácok, és megmutatták, hogy milyen az, amikor a helyzetkihasználás jól működik és nagyarányú, 6-0-ás győzelmet arattak.


U12

MLSZ Országos U12 Dél-Nyugat 24. forduló

2023.05.10 - 14:30 Budapest, III. ker. TVE Sporttelep


III.Kerületi TVE - Kelen SC

1-1


Gólszerzők:

HORVÁTH ÁRMIN 35'


Jakab Máté U12 vezetőedző:

''Az első 20 percben el kellett volna hogy döntsük a mérkőzést, helyette az ellenfelünket juttattuk előnyhöz, majd bár óriási fölényben játszottunk, csak egyenlíteni tudtunk egy büntető után. A második félidőre megfogyatkoztunk egy egyéni fegyelmezetlenség miatt és így a labdabirtoklás aránya is megfordult. Csapatként nagyot alkottunk ma, de van bőven hiányérzetem, mivel még emberhátrányban is nekünk volt ziccerünk."


U12

MLSZ Országos U12 Dél-Nyugat 25. forduló

2023.05.13 - 10:00

Budaörs, Budaörsi Városi Stadion


Budaörs - III.kerületi TVE

0-6


Gólszerzők:

13' JAKAB MARTIN

33' MATTYASOVSZKY BENDEGÚZ

39' NAGY-ALBERTI NOEL

58' MATTYASOVSZKY BENDEGÚZ

72' PAP GERGELY

80' ERDŐ MÁTÉ


Jakab Máté U12 vezetőedző:

"Teljesen más mérkőzést sikerült játszanunk, mint a hét közben és ez a helyzetkihasznàlásunknak volt köszönhető, ami, ha ilyen lenne minden héten, akkor több hasonló mérkőzést tudnánk a hátunk mögött.

Domináltunk, helyzeteket alakítottunk ki ahogy szoktunk, bár a biztos előny tudatában többen visszavettek és ez nem tetszett."


bottom of page