top of page
Keresés

Újabb győzelmek fiú utánpótlás pólósainktól!Vasárnap nagyüzem volt fiú utánpótlás pólósaink számára. Regős Áron és Pilny Gábor csapatai a Százhalombattát fogadták a fiú országos bajnokságokban. Serdülő és gyermek együtteseink magabiztos győzelmet arattak, ifiben közel voltunk a bravúrhoz, de a végén a vendégek örülhettek.


EREDMÉNYEK ÉS EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK:Fiú ifjúsági országos bajnokság

III. kerületi TVE – Százhalombattai Vízilabda Sportegyesület 14-16

(2-2, 2-5, 5-5, 5-4)

TVE gólszerzők:

Szabó Zétény 6

Szabó Bendegúz 3

Péter Áron 2

Kucsera Csaba 1

Mocsáry Dániel 1

Frank Dániel 1


Edzői értékelés

Regős Áron: „Sajnálhatjuk a második negyed figyelmetlenségeit, mert nagyon közel lehettünk volna a győzelemhez. Fáradtabbak voltunk, mindig egy nehéz kérdés, hogy melyik korosztály mérkőzését rendezzük korábban, mert szinte ugyanazzal a kerettel játszunk serdülőben is. Elégedett vagyok a 14 lőtt gólunkkal, de stabilabban kell védekeznünk a jövőben. Elsődlegesen fizikai kérdés, amin apránként, de tudunk változtatni.”


Fiú serdülő országos bajnokság

III. kerületi TVE - Százhalombattai Vízilabda Sportegyesület 16-8

(4-2, 4-0, 5-3, 3-3)

TVE gólszerzők:

Frank Dániel 4

Szabó Zétény 3

Bakonyvári András 2

Mocsáry Dániel 2

Szabó Bendegúz 2

Kádár Sándor Noel 1

Dibáczi Hunor 1

Kövi Kristóf 1


Edzői értékelés

Regős Áron: „Korán megvolt a mérkőzés, bele is tudtam szerencsére cserélni, mindenki sok játéklehetőséget kapott. Szeretném dicsérni a srácok elszánt védekezését, minden sikernek ez az alapja úgy gondolom. Sokat léptünk előre, az elmúlt 2 hónapban egyénileg és csapat szinten is egyaránt.”


Fiú gyermek országos bajnokság

III. kerületi TVE - Százhalombattai Vízilabda Sportegyesület 11-6

(1-1, 1-3, 5-0, 4-2)

TVE gólszerzők: Kövi Kristóf 7

Csurilla Dániel 2

Bárány Botond Attila 1

Csurilla Botond 1


Edzői értékelés

Pilny Gábor: „Kezdünk belelendülni, már nem követjük el azokat a kezdeti bizonytalanságokat mint korábban. Nagyobb arányú győzelem is benne volt, az ellenfél sokszor nem jutott el a kapunkig, mi viszont rengeteg ziccert elkapkodtunk. Javítunk majd a helyzetkihasználásunkon, de a kapott 6 gól az rendben volt azt hiszem.”

bottom of page