top of page
Keresés

Újabb mérföldkőhöz érkezett fiú utánpótlásunkAz elmúlt hétvégén elrajtolt a 2009-es Dunántúli bajnokság, számunkra örömteli, hogy sikerült az úszásoktatásból és az elmúlt év sikeres munkájából adódóan beneveznünk, és a legkisebbek közt is versenyeztetni csapatunkat. Újoncként nem várhattunk átütő sikert, de elmondható, hogy mindenki helytállt élete első megmérettetésén.


Lukács Dénes szakmai igazgató:

"Vártuk ezt a pillanatot és elérkezett. Ma nem az eredmény az ami számít, hanem a mögöttünk hagyott időszak. Újabb korcsoport állt össze, és rendkívül erős lesz 1-2 éven belül már látszik. Tudjuk honnan indultunk a serdülőkkel két éve és most hol tartunk, így biztosak lehetünk a jövőben. Dolgozunk keményen, megálltuk a helyünket annak ellenére, hogy fiatalabbak vagyunk a mezőnynél."


Fekete Dávid edző:

"Szombaton két mérkőzést játszottunk, óriási izgalmak közepette. Mindent beleadtak a gyerekek, első tapasztalatszerzés volt számunkra. Természetesen el kell fogadnunk, hogy a csapat nyolcvan százaléka fiatalabb korosztályba tartozik, de vannak akik már most is nagyon ügyes megmozdulásokat produkáltak életük első meccsein. Dolgozunk tovább és reméljük, hogy fordulóról fordulóra jobbak leszünk."


DVL Gyermek III. Vízilabda Bajnokság 1. forduló


Sportliget S.E. - III. Kerületi TVE
15 - 9 (3-0, 4-3, 4-4, 4-2)
3	Kőhalmi Lilla
3	Csurilla Dániel
1	Módos Dalma
1	Kecskés Kristóf
1	Kiácz Patrik Zoltán

Blamax-Kaposvár Gyermek III. - III. Kerületi TVE
16 - 1 (12-0, 2-1, 2-0, 0-0)
1	Csurilla Dániel

#tve1887 #tvevizilabda #tveutanpotlas #dvlgyermek

bottom of page