top of page
Keresés

Krisztián édesapjának leveleKedves Sporttársak, Barátaim!

Nagyon nehéz beszélni az elmúlt 9 hét történéseiről. Ami biztos, hogy ez életem, életünk legnehezebb időszaka. Elbújtam a világ elől, ezért ezúton szeretnék elnézést kérni azoktól, akik többször is hiába próbáltak elérni, beszélni velem.

Szeretnék köszönetet mondani az egész családom nevében a klub tulajdonosának, vezetőinek, az első csapat keretének és edzőjének, az utánpótlás minden edzőjének és természetesen mindenkinek, akik részt vettek a Krisztiánnak szervezett gyűjtés lebonyolításában az MMM Kupa alkalmával. Hihetetlen nagy támogatás, összetartás és szeretet sugárzik felénk, és hiszem, tudom, hogy ez a szeretet fogja meggyógyítani és visszaadni a régi életét. Nagyon köszönjük mindenkinek, minden egyes adakozónak az anyagi támogatást, ami ellen eleinte nagyon tiltakoztunk, de idővel megértettük, hogy így szeretné kifejezni mindenki az együttérzését és szeretetét felénk.

Külön szeretnék köszönetet mondani nagyobbik fiam, Isti U12 csapat edzőjének, Serli Sanyi bácsinak, a játékosainak és a játékosok szüleinek, akik a kezdetektől fogva támogatnak, segítenek minket ebben a nehéz időszakban.

Krisztián ugyan már nem a TVE csapatát erősíti, de soha nem felejtjük el ahonnan indult. Itt ismerkedett meg, szeretett bele a labdarúgásba, és itt voltak az első nagy védései, amire a Vasas Akadémia is felfigyelt.

Köszönjük ezt a nagy szeretetet és szurkolást, ami megmaradt iránta.

Nagy szüksége van rá, hiszen most játssza élete legfontosabb mérkőzését!

Nem könnyű, de mégis írnék pár sort Krisztián jelenlegi állapotáról. Az intenzív osztályon fekszik, ahol lélegeztető gépen tartják még. Ugyan pár hete indított spontán légzést, de sajnos ez nem elég erős a gép elhagyásához. A napokban sikerült ennie szilárd ételt is, ami jó jel, hiszen az elmúlt időszakban nagyon sokat fogyott, és ezt a szervezete is nehezen viseli.

Sajnos a végtagok mozgása még várat magára, habár néha van fájdalomérzet és zsibbadás, amelyek reménykeltőek. Sajnos ennél a betegségnél, a javulást nem napokban számolják, hanem hetekben vagy hónapokban.

Egy biztos, hogy Krisztián iszonyatos nagy fegyelemmel, türelemmel és kitartással küzd a mindennapokban.

Mindenkinek szép nyarat és jó pihenést kívánok.

Üdvözlettel,

Vikukel István (Krisztián apukája)


bottom of page