top of page
Keresés

Irány Southampton...


Csákvári László Elnök vezetésével július 13-án Southamptonba utazik a III. kerületi TVE szakmai vezetése, hogy felvegye a kapcsolatot a Premier League egyik legsikeresebb utánpótlás-nevelő akadémiájával.

A Southampton FC az utóbbi évtizedekben kiváló eredményeket mondhat magáénak és az onnan kikerülő játékosok a Premier League erősségei.

Ez a kapcsolat - amely remélhetőleg hosszabb távú - már a közeljövőben is segítheti szakembereink és játékosaink fejlődését. Biztosíthatja azt a tanulási folyamatot és tapasztalatszerzési lehetőséget, amely ahhoz szükséges, hogy fiataljaink a lehető legsikeresebb pályát fussák be.

Tanulmányozni szeretnénk módszereiket, és alkalmazni azokat klubunkban. Az utazás szakmai programját Szekeres Tamás volt válogatott labdarúgó, az MLSZ volt technikai igazgatója készítette elő.

A küldöttség tagja Tóth András a III. Kerületi TVE szakmai igazgatója és Kisteleki István, az Elnök személyes szakmai tanácsadója.

Bízunk abban, hogy az utazásunk alkalmából Erwin Koemannal a magyar válogatott volt szövetségi kapitányával is alkalmunk lesz eszmét cserélni.


southampton-fc.png


bottom of page