Keresés

Irány Southampton...


Csákvári László Elnök vezetésével július 13-án Southamptonba utazik a III. kerületi TVE szakmai vezetése, hogy felvegye a kapcsolatot a Premier League egyik legsikeresebb utánpótlás-nevelő akadémiájával.

A Southampton FC az utóbbi évtizedekben kiváló eredményeket mondhat magáénak és az onnan kikerülő játékosok a Premier League erősségei.

Ez a kapcsolat - amely remélhetőleg hosszabb távú - már a közeljövőben is segítheti szakembereink és játékosaink fejlődését. Biztosíthatja azt a tanulási folyamatot és tapasztalatszerzési lehetőséget, amely ahhoz szükséges, hogy fiataljaink a lehető legsikeresebb pályát fussák be.

Tanulmányozni szeretnénk módszereiket, és alkalmazni azokat klubunkban. Az utazás szakmai programját Szekeres Tamás volt válogatott labdarúgó, az MLSZ volt technikai igazgatója készítette elő.

A küldöttség tagja Tóth András a III. Kerületi TVE szakmai igazgatója és Kisteleki István, az Elnök személyes szakmai tanácsadója.

Bízunk abban, hogy az utazásunk alkalmából Erwin Koemannal a magyar válogatott volt szövetségi kapitányával is alkalmunk lesz eszmét cserélni.gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp