Keresés

Vízilabda a III. kerületi TVE-benA III. kerületi TVE egy igazi "magyar" sportág ismételt elindítását tervezi az Egyesület keretei között.

Mivel a közeljövőben egy új uszoda épülhet az egyesület sporttelepén, szeretnénk ha a vizes sportágak - vízilabda és az úszás - ismét "beköltöznének" a Hévízi útra.

A III.kerületi TVE férfi csapata 1922-ben Komjádi Béla vezetésével bajnoki címet szerzett, ezeket a hagyományokat szeretnénk folytatni.

Egyesületünk a Magyar Vízilabda Szövetségnél leadta nevezését a 2015/2016 szezonban a Női OB.I/B osztályú és a Budapest Leány Gyermek bajnokságokra.

A csapatok felkészítését Kisteleki Dóra Világbajnok, sokszoros válogatott vízilabdázó irányítja.

Az edzéseket - a saját uszoda felépüléséig - a Fővárosi Vízművek Békásmegyeri Oktatási és Sportközpontjába tartjuk (1039 Budapest, Királyok útja 289).

Az edzésnapokról és az edzések pontos idejéről a bajnokságok sorsolásának és menetrendjének ismeretében adunk tájékoztatást. Az edzéseket - figyelembe véve az iskolai kötelezettségeket - a délutáni órákban fogjuk tartani.

Természetesen a Vízilabda Szakosztály sportolói is igénybe vehetik azokat a lehetőségeket - orvosi felügyelet, angol nyelvoktatás stb. - amelyeket tagjainak biztosít az egyesület.

Várjuk a 2001-ben vagy később született lányok jelentkezését!

A jelentkezni lehet e-mailen: vizilabda@tve1887.hu, tve@tve1887.hu címeken,

vagy telefonon +36 70 8667822 számon.