top of page
Keresés

Ismét van vízilabda a III. kerületben


Majdnem száz évvel azután, hogy Komjádi Béla vezetésével a vízilabda sportágban bajnokságot nyertünk ismét vízbe szállt a III. Kerület vízilabdacsapata.

Ezúttal Kisteleki Orsolya játékos-edző irányításával lányaink ugrottak be a medencébe, hogy a felnőtt Női OB I/B bajnokságban megkezdjék szereplésüket.

Első mérkőzésünket a Hódmezővásárhely csapata ellen vívtuk. Újonc csapatként nagyon készültünk a bemutatkozásra.

A mérkőzés jól indult, az első ráúszásnál sikerült elhoznunk a labdát.


Nem egész három percet kellett várni az első gólunkra. A 8-as sapkában játszó Aibester Noémi talált a hálóba megszerezve a vezetést. Ebben a negyedben Szabó Eszter is betalált és mivel védelmünk Papp Tímea vezérletével jól állt a lábán 2-0-ás vezetéssel zártuk az első játékrészt.

A második negyedben Aibester Noémi kétszer volt eredményes, a HVSC is betalált egyszer így a félidő 4-1 -es Kerület vezetéssel zárult.

A második félidőben elkezdtek potyogni a gólok.

A 3. negyed gólpárbaját mi nyertük. Az ebben a negyedben is két gólos Aibester Noémi mellett Varga Andrea és Kling Szandra is betalált a HVSC kapujába.

Fáradni látszott csapatunk, de az utolsó negyed előtt 8-3 arányban biztosan vezetett.

A negyedik negyedben a rutinos, évek óta ebben az osztályban szereplő hódmezővásárhelyi csapat megpróbált felzárkózni, de lányaink nem engedték ki kezükből a megérdemelt győzelmet.

Szentkereszti Gabriella, Kisteleki Orsolya és Hegybányai Orsolya góljaival egyértelművé tettük, hogy melyik a jobb csapat.

III. Kerületi TVE - HVSC 11-7 (2-0, 2-1, 4-2, 3-4)

Történelmi mérkőzésen fontos győzelmet arattunk.

A III. Kerületi TVE -nek ismét van vízilabda csapata!

A győztes csapat névsora: Papp Tímea, Vereczkey Judit, Szabó Eszter, Kőhalmi Ilona Léna, Kling Szandra, Varga Andrea, Hegybányai Orsolya, Aibester Noémi, Kisteleki Orsolya, Csutorka Orsolya, Szentkereszti Gabriella, Gábos Nikolett.


A második mérkőzésen a tavalyi bajnok BVSC ellen játszottunk.

Ezen a mérkőzésen a tisztes helytállás volt a cél.

Csapatunk jól tartotta magát, de negyedik negyedben a tapasztalat felülkerekedett.

A vége 15-6 (3-0, 3-1, 2-2, 7-3) a BVSC javára.


bottom of page