Keresés

Szurkolói szemmel az ankétrólA tavaszi szezon kezdete előtt 2016.02.10-én sor került az utolsó szurkolói ankétra a mostanára lebontott, régi klubházban. Bücs Zsolt vezetőedző és Csákvári László elnök válaszoltak a felmerülő kérdésekre.

Elsőként Bücs Zsolt értékelte a felkészülést, amely a terv szerint sikerült, és az edzőmecseken látottakkal is elégedettek lehettünk, és a véleménye szerint sikerült megerősíteni a keretet. Ezt követően válaszolt néhány szurkolói kérdésre a csapat összetételével és a reménybeli szerepléssel kapcsolatban, majd ezzel összefüggésben bemutatták az új játékosokat.

Később Csákvári László elnök vette át a szót, aki a sporttelepen zajló változásokról beszélt, és kiemelte, hogy bár kicsit szomorú dolog, hogy eltűnnek a sokunk által már jól megszokott falak, de egy új és jobb létesítmény kerül a helyére, ami nem csak a játékosokat és a szurkolókat fogja jobban kiszolgálni, de nagyon fontos lépés a klub számára is, hogy a megfelelő körülmények megteremtésével az egyesület növekedni tudjon, és egyszer ismét elfoglalhassa az őt megillető helyet a magyar sportklubok, és a futball palettáján.

R.P.

gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp