Keresés

BeharangozóGondolatok a mérkőzés előtt

Vasárnap a 4. helyen álló Videoton II. látogat a Hévízi útra.

A vendégeink 14 győzelem mellett 2 döntetlent és 7 vereséget tudnak felmutatni. Az, hogy kissé le vannak maradva a bajnoki címért folyó versenyben inkább a védelmüknek köszönhető, a 34 kapott góljuk ugyanis a holtversenyben 8. legkevesebb csupán, viszont az 54 szerzett találatukkal a támadósoruk kiemelkedik a mezőnyből.

A Videoton az őszi jó teljesítményének köszönhetően a télen a 2. helyen fordult, az addig megszerzett 36 pontjukhoz viszont tavasszal eddig csupán 8-at sikerült hozzátenni. Vereséget szenvedtek Tatabányán, az MTK otthonában, és hazai pályán az Érd ellen.

Egy pontot a Dorog és a Balatonfüred ellen szereztek, míg a Csornát és a Csepelt sikerült legyőzniük, mindkettőt hazai pályán.

Nálunk a Győrben kiállított Madarász visszaesőként 2 meccses eltiltást kapott, rajta kívül Szilágyi begyűjtötte az 5. sárga lapját, ezért automatikusan kihagyja a bajnokit. A győri meccsnek két sérültje is volt, Kis Balázsnak a keze, Kocsis Máténak pedig a bokája tört el, így őket sem láthatjuk majd a pályán a Videoton ellen.

​R.P.


gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp