Keresés

BeharangozóGondolatok a mérkőzés előtt

Az utolsó idegenbeli meccsünkre Csornára utazunk, ahol a hazaiaknak mindenképpen pontot kel hogy szerezzenek ahhoz, hogy matematikailag is biztosítsák a bent maradásukat, hiszen az utolsó előtti, 16. helyen állnak, és ha a Balatonfüred megnyerné az utolsó két meccsét, több győzelemmel eléjük kerülhetne.

A Csorna tehát a nem túl jó helyezése ellenére is veszélyes ellenfélnek ígérkezik, 5 győzelem, 3 döntetlen és 22 vereség szerepel a nevük mellett, a gólarányuk pedig 23:59, ami a legkevesebb lőtt, és a 4. legtöbb kapott gól a mezőnyben.

A csornaiak az utóbbi időben szépen helyt álltak a helyezésükhöz képest, győzni tudtak az MTK ellen hazai pályán, Balatonfüreden és Csepelen, és márciusban még Diósdról is 3 ponttal távoztak, de igazán nagy verést a 3:5-ös Mosonmagyaróvár elleni meccsen kívül senki sem tudott mérni rájuk.

Nálunk az előzetes hírek szerint ezúttal nem Szatmári áll majd a kapuban, hogy ezen kívül lesz-e egyéb változás az kiderül a vasárnap 17 órakor kezdődő mérkőzésen.

​R.P.


gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp