top of page
Keresés

Veretlenül kezdtük a szezont a KölyökligábanA Kölyökliga versenysorozatának idei U12-es kiírásában először szeptember 3-án, szombaton rendeztek mérkőzéseket. A számunkra kijelölt csoportban, ebben a fordulóban az UTE Labdarúgó Akadémia csapata szerepelt tornarendezőként, ennek megfelelően szombat reggel 9 órakor kezdtük meg szereplésünket a Bánka Kristóf Sportközpontban rendezett tornán, rögtön a házigazda ellen.

Minden elfogultság nélkül állíthatjuk, hogy két jól felkészített és jó játékerőt képviselő csapat feszült egymásnak ezen a mérkőzésen. A mérkőzés elején kapott gól után kezdett el csapatunk felszabadultan játszani, több olyan periódust is kialakítva a mérkőzésen, melyekben ellenfelünket a saját térfelén tudtuk tartani. Ezek váltakoztak az Újpest által dominált szakaszokkal, végül Hegedűs Tamás szabadrúgásgóljával alakult ki az 1-1-es végeredmény, egy szakmai szempontból kifejezetten értékes mérkőzésen.

Második mérkőzésünket a Kaposvölgye LUE ellen vívtuk, amelyet saját játékunkat játszva, a mérkőzést végig uralva magabiztos, 4-0 arányú győzelmet arattunk (gólszerzők: Hegedűs, Regős, Erdős D., Ábrahám).

Harmadik és egyben ebben a fordulóban utolsó mérkőzésünkön a Dabas-Gyón korosztályos csapat ellen léptünk pályára. Itt már több hibával játszottunk, ezekből sajnos ellenfelünk két alkalommal is gólt tudott szerezni, de végül nyugodtan mondhatjuk, hogy a jobb csapat kerekedett felül, és 3-2 arányban megérdemelten győztünk (gólszerzők: Hegedűs, Erdős D. 2).

Ezeknek az eredményeknek megfelelően, csapatunk 7 szerzett ponttal, +5 gólaránnyal, veretlenül várja a következő fordulót!


bottom of page