top of page
Keresés

Bozsik Torna U-11 IV. csoportA Bozsik Tornák idei U11-es kiírásában, a 4 csoportnak először szeptember 11-én, vasárnap rendeztek mérkőzéseket. Ebben a fordulóban a Budafoki LC csapata szerepelt tornarendezőként, ennek megfelelően vasárnap 13 órakor kezdtük meg szereplésünket a Promontor utcai sportközpontban rendezett tornán. Első mérkőzésünket rögtön a házigazda csapat ellen, a mérkőzést végig kézben tartva sikerült megnyernünk. A nagy mezőnyfölény ellenére, sok volt a kihagyott helyzet illetve be nem fejezett támadás.

A második mérkőzésünkön az FC Budapest volt az ellenfelünk. Az első mérkőzés tanulságait levonva és átbeszélve készülhettünk a mérkőzésre. Ellenfelünk, sajnos, nem tudott nagy erőfeszítésre késztetni minket, így mondhatni könnyed sikert arattunk. A helyzetkihasználásunkon és az ellenfél kapuja előtti hatékonyságunkon tudtunk javítani.

A harmadik mérkőzésünkön a Vasas Kubala Akadémia III. csapata várt ránk ellenfélként. Ez a mérkőzés sokkal kiegyensúlyozottabb és izgalmasabb volt az előzőnél. Ezt mutatta az is, hogy kapusunknak kellett egy-két szép védést bemutatnia a kapuban. Voltak szép dolgok, megoldások mindkét oldalon. Sokkal tudatosabb volt a játékunk, mint az első két mérkőzésünkön. A héten gyakorolt labdakihozatalok jól működtek a mérkőzésen, voltak jól végigvezetett támadásaink.

A negyedik és egyben utolsó mérkőzésünkön a BVSC II. csapatával kellett megmérkőznünk. Szerettem volna, hogy pozitív élményekkel zárják a gyerekek a tornát. Ebben ők is partnerek voltak, ugyanis, véleményem szerint a tornán lejátszott mérkőzések közül ezen teljesítettek a legjobban. Végig irányításunk alatt tartottuk a mérkőzést. Hátul stabilak voltunk, jók voltak a labdakihozatalok és hatékonyak voltunk támadásban. Megérdemelten győzelemmel sikerült zárni a tornát.

Összességében elégett voltam minden játékosommal és a csapat teljesítményével. A torna során mind a négy mérkőzésünket megnyertük. A nagy meleg ellenére mindenki a tudása legjavát adta és nagyon sajnáltam, hogy csak egy játékos kaphatott oklevelet, ugyanis a mi csapatunkból járt volna mindenkinek ez az elismerés.bottom of page