Keresés

Értékelés TVE-RAFC (7-0) U16A BLSZ U16-os bajnokság 2. fordulójában a RAFC-Grund csapatát fogadtuk hazai pályán, szeptember 11-én vasárnap 9 órakor.

A mérkőzés első 25 percében mindkét oldalról óvatosabb, feltérképező játékot láthattunk, amelyet azért inkább mi kontrolláltunk. Ez a 27. percben góllá érett, Mészáros Richárd szerezte meg a vezetést, tétmérkőzésen első gólját szerezve kék-fehérben. Ezután ellenfelünk főként mélységi indításokkal próbálkozott, amelyeket jórészt sikeresen hatástalanítottunk, bár egy-két alkalommal egyéni hibákból adódóan sikerült veszélyt teremteniük a hazai kapu előtt. Ezzel együtt továbbra is érvényesíteni tudtuk akaratunkat, és lélektanilag rendkívül jókor, a 45. percben Dobák Dávid duplázta meg a vezetésünket.

A második félidőben több poszton is tudtuk frissíteni a csapatot, és sikerült továbbvinnünk az első félidei játékunkat, így az 55. percben újabb gólnak örülhettünk, Misley Levente volt eredményes fejjel. Ellenfelünk utolsó esélye a mérkőzésben maradásra egy büntető formájában adódott, amely azonban kimaradt. Mind fizikálisan, mind mentálisan sikerült ellenfelünk fölé kerekednünk, így innentől sorozatban jöttek a gólok: a 75. percben Linczenbold Kevin volt eredményes, majd a 78. percben Mészáros Richárd duplázta meg a Kerület színeiben szerzett góljainak számát. A 81. percben Diamant Zsolt szerzett szép gólt, éles szögből lőtte ki a kapu felső sarkát, végül a 88. percben Misley Levente állította be a 7-0-s végeredményt.

Összességében, a mérkőzést végig kézben tartva, helyenként kifejezetten jól játszva sikerült megérdemelt győzelmet aratnunk, így magabiztosan érkezhetünk a szerdai, Gázgyár elleni rangadónkra.


gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp