top of page
Keresés

Értékelés TVE-RAFC (7-0) U16A BLSZ U16-os bajnokság 2. fordulójában a RAFC-Grund csapatát fogadtuk hazai pályán, szeptember 11-én vasárnap 9 órakor.

A mérkőzés első 25 percében mindkét oldalról óvatosabb, feltérképező játékot láthattunk, amelyet azért inkább mi kontrolláltunk. Ez a 27. percben góllá érett, Mészáros Richárd szerezte meg a vezetést, tétmérkőzésen első gólját szerezve kék-fehérben. Ezután ellenfelünk főként mélységi indításokkal próbálkozott, amelyeket jórészt sikeresen hatástalanítottunk, bár egy-két alkalommal egyéni hibákból adódóan sikerült veszélyt teremteniük a hazai kapu előtt. Ezzel együtt továbbra is érvényesíteni tudtuk akaratunkat, és lélektanilag rendkívül jókor, a 45. percben Dobák Dávid duplázta meg a vezetésünket.

A második félidőben több poszton is tudtuk frissíteni a csapatot, és sikerült továbbvinnünk az első félidei játékunkat, így az 55. percben újabb gólnak örülhettünk, Misley Levente volt eredményes fejjel. Ellenfelünk utolsó esélye a mérkőzésben maradásra egy büntető formájában adódott, amely azonban kimaradt. Mind fizikálisan, mind mentálisan sikerült ellenfelünk fölé kerekednünk, így innentől sorozatban jöttek a gólok: a 75. percben Linczenbold Kevin volt eredményes, majd a 78. percben Mészáros Richárd duplázta meg a Kerület színeiben szerzett góljainak számát. A 81. percben Diamant Zsolt szerzett szép gólt, éles szögből lőtte ki a kapu felső sarkát, végül a 88. percben Misley Levente állította be a 7-0-s végeredményt.

Összességében, a mérkőzést végig kézben tartva, helyenként kifejezetten jól játszva sikerült megérdemelt győzelmet aratnunk, így magabiztosan érkezhetünk a szerdai, Gázgyár elleni rangadónkra.


bottom of page