Keresés

Bozsik torna U11 5. csoportA hétvégén a 2006/2007-es korosztály 5. csoportjában is megkezdődtek a Bozsik tornák, ezeknek első felvonására szeptember 10-én 9 órás kezdéssel, a Csillaghegyi MTE pályán, a Mészöly Focisuli rendezésével került sor.

Első mérkőzésünkön a Dalnoki Akadémia csapatával szemben, egy kiegyenlített, küzdelmes mérkőzésen, döntetlenre végeztünk. Ezután egy nagy gólarányú sikert könyvelhettünk el a Vasas Kubala Akadémia 2007-es csapata ellen, majd ezt a tendenciát egy szintén megérdemelt arányú győzelemmel tudtuk folytatni az UTE elleni mérkőzésünkön. Végül egy hasonló játékerőt képviselő csapattal, a Goldball korosztályos alakulatával ismét döntetlent játszottunk.

Így a szezon első U11-es tornáját sikerült veretlenül, sok gólt szerezve és keveset kapva, jó egyéni teljesítményekkel és sokszor szemre is tetszetős csapatjátékkal abszolválnunk.


gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp