Keresés

Felemás eredmények a Kölyökliga 2. fordulójában


Szintén szombaton, 14 órás kezdéssel került sor a Kölyökliga U12-es kiírásának 2. fordulójára, amelynek egyúttal házigazdái is voltunk. Az MTK korosztályos csapat mellett a Gyöngyös együttesét láttuk vendégül, így két jó mérkőzésre volt kilátásunk.

Az első mérkőzésünkön az MTK ellen léphettünk pályára, és a vártnak megfelelően nagy erővel és lelkesedéssel feszültek egymásnak az ellenfelek. A küzdelmes mérkőzésen rendkívül kemény párharcokat, szép egyéni megoldásokat láthattunk mindkét oldalon, és míg ellenfelünk főleg a felépített támadásokkal próbálkozott, mi fegyelmezett és harcos játékkal a labdaszerzésekből történő gyors átváltásokra próbáltunk építeni. A csapatmunkának és nem utolsó sorban Erdős Dávid három találatának köszönhetően végül megérdemelten nyertünk 3-2 arányban. Ezt a bravúros teljesítményt azonban nem sikerült megkoronáznunk, mivel a Gyöngyös ellen fegyelmezetlen és ötlettelen játékot bemutatva kaptunk ki 3-1-re (csapatunk gólját Hegedűs Tamás szerezte ezen a mérkőzésen).

Nyugodtan mondhatjuk, hogy a két mérkőzés csapatunk két végletét mutatta meg, azonban mindkét meccsből rengeteg tanulságot vonhattunk le a jövőre nézve, amelyek kiválóan szolgálják játékosaink fejlődését.gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp