top of page
Keresés

U15-ös játékosunk jutalom kezdőrúgása a Videoton-Ferencváros mérkőzésenNéhány edzőnk kíséretében, utánpótlásunk (U17 U15 U14) több játékosa is, VIP páholyból tekinthette meg az NBI-es Videoton-FTC mérkőzést, a felcsúti stadionban múlthét szerdán főtámogatónk jóvoltából. Az U15-ös korosztály játékosa, Cselőtei Dávid (becenevén Csigusz) különleges elismerésben részesült. Edzője őt választotta ki arra, hogy a televízió által is közvetített mérkőzésen elvégezze a kezdőrúgást.


Először edzőjét, Sólyom Ferencet kérdeztük, miért pont őrá esett a választása:

- Csigusz rendkívül pozitív személyiség. Kiemelkedő edzésmunkájának köszönhetően az elmúlt egy évben a legtöbbet fejlődő játékosom.

Természetesen kíváncsiak voltunk arra is, hogy milyen élményekkel gazdagodott Cselőtei Dávid.

Hogyan tudtad meg, hogy kezdőrúgást végezhetsz?

- A meccs előtti estén, Sólyom Feri Bá' félre hívott és elmondta, hogy a szerdai Vidi-Fradi találkozón rám gondolt, hogy én végezhetem a kezdőrúgást. Nagyon-nagy megtiszteltetésnek vettem. A meccsen a hangosbemondóban elhangzott, hogy az edzőm szerint a csapatból, az előző idényben én fejlődtem a legtöbbet. Szerintem ezért gondolt rám. Anyukám és Apukám ott, a család és a barátok, otthon izgultak a TV előtt.

Mit éreztél akkor?

- Amíg be nem mentem a csapatokkal a pályára nagyon izgultam, de a pályán már elmúlt ez az érzés. Anyukámnak azt mondtam, hogy ennél nagyobb élményt, mint ez a kezdőrúgás, az fog adni, hogy ha majd egyszer nekem rúg egy utánpótlás játékos kezdőrúgást :-)

Úgy hallottam, hogy kaptál ajándékot a kezdőrúgáshoz:

- Igen, egy eredeti Videoton mezt kaptam, amit fel is vettem egyből és a kezdőrúgás után megtarthattam, azóta a szobám falát díszíti.bottom of page