Keresés

U12 Bozsik torna 2. fordulóSzeptember 25-én vasárnap 10 órakor hazai pályán találkozhattunk a REAC, az FTC, az MTK, a Mészöly Focisuli és a Soroksár 2005-ös kiemelt csapataival a Bozsik program U12 2. csoportjának második játéknapján.

A REAC csapatát a mérkőzést végig kézben tartva sikerült legyőznünk, majd ezután a játék alakulásának másik végletét megtapasztalva szenvedtünk sima vereséget az MTK csapata ellen. Ezt követte az FTC-vel játszott mérkőzés, ahol nagy nyomás alatt, áldozatos védekezéssel döntetleneztünk. Ezután a Mészöly Focisuli csapata tudott felülkerekedni rajtunk, végül a Soroksár csapata felett aratott szűk győzelemmel zártuk a tornát.

A két győzelmet, egy döntetlent és két vereséget hozó torna során sokszor volt hiányérzetünk saját csapatunk és játékosaink teljesítményével kapcsolatban, ugyanakkor tapasztalhattunk előrelépést is a játék bizonyos szegmenseiben, így újabb értékes tapasztalatokkal gazdagodtunk.


gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp