top of page
Keresés

NBIII. Hétvégi eredményekA hétvégén a 17. helyen álló Sárvár látogatott a Hévízi útra. A Sárvár idén még nyeretlen volt, 3 döntetlen és 5 vereség szerepelt a nevük mellett. Eddig mindössze 2 alkalommal sikerült betalálniuk az ellenfelek kapujába, míg az ő hálójukból 14 alkalommal kellett kihalászni a labdát, ami bár nem jó mutató, de nem is a legrosszabb, hiszen 7 csapat is van, amelyik több gólt kapott ennél. A vendégeink az elmúlt 3 fordulóban kezdték meg a pontok gyűjtögetését, előbb a Veszprém, majd a Hévíz, végül pedig a Honvéd elleni döntetlennel gyarapították a pontjaik számát. Kezd tehát lendületbe jönni az ellenfelünk, de a mérleg nyelvét mégis a két csapat támadójátéka közötti különbség billentheti a mi oldalunkra.

A mérkőzést önmagunknak tettük nehézzé. A véghajrában azonban a rutinos Kenesei Krisztián talált a vendégek hálójába nem is akármilyen mozdulattal. A 90. percben megszerzett vezetésünkre a Sárváriak már nem tudtak reagálni, így két vereség után végre megkaparinthattunk a 3 pontot.


Tóth András véleménye a mérkőzésről:

"Az elmúlt hetekben a csapat többször jó teljesítményt nyújtott játékban,mégsem sikerült megszereznünk a győzelmet.A Sárvár elleni mérkőzést szinte kötelező volt megnyerni és ezt a játékosaim is pontosan tudták. Talán ezért is borzasztóan akartunk, de ahogy ez már lenni szokott, nyögés lett a vége.A mérkőzés után mégis megdicsértem a srácokat, mert a szezon legrosszabb játékával tudtunk nyerni.Büszke vagyok rájuk!"

Ezzel a győzelemmel a 8. helyen áll csapatunk a tabellán 13 ponttal.


KEZDŐ: CZIRJÉK ZOLTÁN, KISS DÁVID, GÁL SZABOLCS, KIS BALÁZS, MADARÁSZ ÁDÁM, GÁLFI LÁSZLÓ, DOMOKOS BÁLINT, SZILÁGYI MÁTÉ, KASZAI GÁBOR, KENESEI KRISZTIÁN, SZŰCS LÁSZLÓ

CSERÉK: BARTHA ROLAND 46', HORVÁTH LEVENTE 69', SZARVASI PÉTER, FORGÁCS BENCE, PÁLFALVI CSABA, IHOS ÁDÁM, KOCSIS MÁTÉ

SÁRGALAP: 23' KIS BALÁZS, 50' GÁLFI LÁSZLÓ, 67' SZILÁGYI MÁTÉ

GÓLSZERZŐ: 90' KENESEI KRISZTIÁN


9. forduló eredményei:

CSORNAI SE-DIÓSD

5-0

VLS VESZPRÉM-TARR ANDRÁSHIDA SC

2-2

HÉVÍZ SK-KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

2-0

III. KER. TVE-SÁRVÁR FC

1-0

ÉRDI VSE-TATABÁNYA FC

0-1

PUSKÁS AKADÉMIA FC II.-FC AJKA

1-0

VIDEOTON FC II.-ETO FC GYŐR

1-0

BUDAPEST HONVÉD-MFA II.-CSEPEL FC

3-1

KOMÁROM VSE-GYIRMÓT FC GYŐR II.

0-0bottom of page