Keresés

U12 Kölyökliga 3. forduló értékelés


Október 2-án vasárnap délután ismét nálunk került megrendezésre az aktuális Kölyökliga forduló, ezúttal a Mészöly Focisuli, a Dabas, és a Monor csapatait láthattuk vendégül.

Első mérkőzésünkön a Dabas csapata ellen értünk el 1-0 arányú győzelmet, ez a különbség azonban jóval nagyobb is lehetett volna a javunkra, amennyiben jobb döntéseket hozunk az ellenfél kapuja előtt. Ezt követően a Mészöly Focisuli csapata ellen léptünk pályára, ez a mérkőzés 2-1 arányú vereséget hozott számunkra. Az adott mérkőzés képe alapján ezt mondhatjuk reális eredménynek, bár véleményünk szerint ez inkább adódott abból, hogy játékosaink mind fejben, mind lábban egy, de akár két fokozattal is alacsonyabb fordulatszámon „pörögtek”, mint amire képesek. Utolsó mérkőzésünkön a korosztályhoz mérten fizikálisan erős Monor ellen léptünk pályára, és sajnos egy elkerülhető vereségbe futottunk bele, az ellenfél két szerzett góljára nem volt válaszunk, így 2-0 arányú vereséget szenvedtünk.

A tornán játékosaink hozzáállására, mentalitására nem lehetett panaszunk, azonban sokszor nem tudtuk az edzésen gyakoroltakat sem megfelelően gyorsan, sem megfelelően pontosan végrehajtani, ezért ezen a tornán most véleményünk szerint a csapat valós tudásánál gyengébben szerepelt.