Keresés

NBIII. Hétvégi eredményekSzombaton ismét a szigetország felé vettük az irányt, hiszen a régi ismerősünk, 7. helyen álló a Csepel vendégei voltunk. A vendéglátóink még nem játszottak idén döntetlent, 5 győzelem és 4 vereség szerepelt a nevük mellett, a gólarányuk 13:12.

Hazai pályán eddig egyetlen vereséget szenvedtek, a listavezető Érd tudta 3-2-es győzelemmel elhagyni a csepeli stadion gyepét, de a többi vereségüket is csupa, a tabellán előttük álló együttestől szenvedték el.

Csepelen hamar sikerült megszerezni a vezetést, amikor Szűcs bepofozott a hálóba egy kapu elé visszatett labdát. A mérkőzés nagy részében jobban futballoztunk az ellenfelünknél. A második félidőben Kis Balázs használt ki egy kapu előtti kavarodást, így megdupláztuk az előnyünket. A Csepeliek a mérkőzés vége felé már pontatlanabbul, idegesebben játszottak, ami Horváth Ádám kiállításában csúcsosodott ki, mert belecsúszott a labdát birtokló Czirjékbe. Nem volt könnyű feladat tehát Csepelről pontot szerezni, de mi lehettünk a következő csapat, aki megérdemelten gyűjthette be a 3 pontot.

Tóth András vezetőedző véleménye a mérkőzésről:

"Kicsit más felállási formában játszottunk mint eddig, ezért a mérkőzés elején kicsit döcögött a játékunk. Szerencsére gyorsan alkalmazkodtunk, ezért szépen lassan átvettük az irányítást és gyorsan gólt szereztünk. Nagyon örülök, hogy sikerült kézben tartani a mérkőzést, így a győzelmünk teljesen megérdemelt. Külön öröm számomra hogy ismét nem kaptunk gólt.

Gratulálok a fiúknak a nagyszerű győzelemhez! És mielőtt elfelejteném: GRATULÁLUNK DOMÁNAK!!!!!!"

Ezzel a győzelemmel a 6. helyen áll csapatunk a tabellán 16 ponttal.


A mérkőzés részletes adatlapja

KEZDŐ: CZIRJÉK ZOLTÁN, KISS DÁVID, GÁL SZABOLCS, KIS BALÁZS, MADARÁSZ ÁDÁM, GÁLFI LÁSZLÓ, DOMOKOS BÁLINT, SZILÁGYI MÁTÉ, KASZAI GÁBOR, KENESEI KRISZTIÁN, SZŰCS LÁSZLÓ

CSERÉK: MÓCZÓ NORBERT 72', KOCSIS MÁTÉ 76', BARTHA ROLAND 86', SZARVASI PÉTER, FORGÁCS BENCE, PÁLFALVI CSABA, HORVÁTH LEVENTE

SÁRGALAP: 42' DOMOKOS BÁLINT, 63' GÁL SZABOLCS, 75' KIS BALÁZS, 78' SZŰCS LÁSZLÓ, 91' KENESEI KRISZTIÁN

GÓLSZERZŐ: 7' SZŰCS LÁSZLÓ, 59' KIS BALÁZS

10. forduló eredményei:

TATABÁNYA FC - VLS VESZPRÉM

1 - 0

TARR ANDRÁSHIDA SC - HÉVÍZ SK

1 - 0

ÉRDI VSE - CSORNAI SE

3 - 0

CSEPEL FC - III. KER. TVE

0 - 2

ETO FC GYŐR - KOMÁROM VSE

4 - 0

FC AJKA - DIÓSD

(Félbeszakadt a világítás meghibásodása miatt.)

GYIRMÓT FC GYŐR II. - PUSKÁS AKADÉMIA FC II.

0 - 2

SÁRVÁR FC - VIDEOTON FC II.

0 - 0

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC - BUDAPEST HONVÉD-MFA II.

2 - 1