top of page
Keresés

NBIII. Hétvégi eredményekA hétvégén a valaha szebb napokat látott Kaposvár csapata volt az ellenfelünk, akik jó úton vannak afelé, hogy újra magasabb osztályokban szerepeljenek, mert ezzel a győzelemmel továbbra is a 2. helyen állnak a bajnokságban 8 győzelemmel, 1 döntetlennel és 2 vereséggel, a gólarányuk 24:8. A két vereségüket az Érd és a Hévíz ellen szenvedték el, pontosztozkodásra pedig a Csornával kényszerültek. A Kaposvár 24 góljából 12-t Hujber Tamás és Nagy Krisztián szerzett, így rájuk mindenképpen érdemes lett volna odafigyelni. Nálunk Kis Balázs és Szűcs László nem lépett pályára, mert a Csepel ellen mindketten begyűjtötték az 5. sárga lapjukat, valamint Kenesei Krisztián, aki sérüléssel küszködik.

Tóth András vezetőedző véleménye a mérkőzésről:

"A mérkőzés összképét tekintve megérdemeltünk volna egy pontot. A támadó játékunk pontatlan volt és pár lövésen kívül komoly helyzetet nem tudtunk kialakítani, ezért sajnos ezen a hétvégén nem volt benne a csapatban a győzelem.Az akarással nem volt problémám, a hittel viszont igen! Érzésem szerint nem hittük el, hogy van keresnivalónk a Kaposvárral szemben."

Ezzel a vereséggel a 8. helyen áll csapatunk a tabellán 16 ponttal.


A mérkőzés részletes adatlapja

KEZDŐ: CZIRJÉK ZOLTÁN, KISS DÁVID, PÁLFALVI CSABA, DOMOKOS BÁLINT, MADARÁSZ ÁDÁM, GÁLFI LÁSZLÓ, SZILÁGYI MÁTÉ, MÓCZÓ NORBERT, KASZAI GÁBOR, BARTHA ROLAND, HORVÁTH LEVENTE

CSERÉK: KOCSIS MÁTÉ 65', KERESZTESSY TAMÁS 65', SZARVASI PÉTER, FORGÁCS BENCE

SÁRGALAP: 12' SZILÁGYI MÁTÉ, 86' KOCSIS MÁTÉ, 93' GÁLFI LÁSZLÓ

11. forduló eredményei:

HÉVÍZ SK-TATABÁNYA FC

1-1

CSORNAI SE-FC AJKA

0-2

VLS VESZPRÉM-ÉRDI VSE

1-2

III. KER. TVE-KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

0-1

KOMÁROM VSE-SÁRVÁR FC

2-3

VIDEOTON FC II.-CSEPEL FC

1-0

PUSKÁS AKADÉMIA FC II.-ETO FC GYŐR

1-3

BUDAPEST HONVÉD-MFA II.-TARR ANDRÁSHIDA SC

4-1

DIÓSD-GYIRMÓT FC GYŐR II.

2-1bottom of page