top of page
Keresés

NBIII. Hétvégi eredmények


A hétvégén a 12. helyen álló Tatabánya látogatott hozzánk. A vendégeinknek ugyanannyi pontjuk volt mint nekünk, 4 győzelmet, 4 döntetlent és 4 vereséget sikerült eddig gyűjteniük, a gólarányuk 15:20. A Tatabánya egy 4 mérkőzéses veretlenségi sorozatot tudott maga mögött, amely az addig százszázalékos Érd legyőzésével kezdődött, majd a tabella másik felén álló Veszprém ellen is győztesen hagyták el a pályát. Ezt követően a Hévíz ellen ugyan csak egy döntetlenre futotta, de a Honvéddal szemben már ismét a győztes arcát mutatta a csapat. A Tatabányában játszik a góllövőlistát 9 góllal holtversenyben vezető Kiss Károly, rá mindenképpen érdemes lesz odafigyelni. Nálunk Domokos begyűjtötte az 5. sárga lapját, így ő nem volt ott a csapatban. A mérkőzés, melyen több hazai lehetőség is kimaradt, 1-1-es döntetlennel végződött.

Tóth András vezetőedző véleménye a mérkőzésről:

"Nagyon mérges voltam a mérkőzés után, mert úgy éreztem, hogy könnyedén hozhattuk volna a meccset.Ezen a napon is nagy energiákat mozgósítottunk a győzelem érdekében, de sajnos megint megajándékoztuk az ellenfelünket egy ilyen góllal. Ameddig nem tudjuk leredukálni az ilyen hibákat, addig nagyon nehéz lesz a továbblépés."

Ezzel a döntetlennel a 9. helyen áll csapatunk a tabellán 17 ponttal.


A mérkőzés részletes adatlapja

KEZDŐ: CZIRJÉK ZOLTÁN, KISS DÁVID, PÁLFALVI CSABA, GÁL SZABOLCS, KIS BALÁZS, MADARÁSZ ÁDÁM, GÁLFI LÁSZLÓ, KASZAI GÁBOR, SZILÁGYI MÁTÉ, SZŰCS LÁSZLÓ, BARTHA ROLAND

CSERÉK: KENESEI KRISZTIÁN 66', SZARVASI PÉTER, MÓCZÓ NORBERT, FORGÁCS BENCE, KOCSIS MÁTÉ, IHOS ÁDÁM, HORVÁTH LEVENTE

SÁRGALAP: 58' KASZAI GÁBOR, 72' SZILÁGYI MÁTÉ, 81' KISS DÁVID, 85' KENESEI KRISZTIÁN

GÓLSZERZŐ: 6' KASZAI GÁBOR


13. forduló eredményei:

HÉVÍZ SK-VLS VESZPRÉM

3-1

KOMÁROM VSE-KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

0-2

DIÓSD-SÁRVÁR FC

1-0

III. KER. TVE-TATABÁNYA FC

1-1

FC AJKA-ETO FC GYŐR

2-3

PUSKÁS AKADÉMIA FC II.-CSEPEL FC

0-0

CSORNAI SE-GYIRMÓT FC GYŐR II.

1-1

BUDAPEST HONVÉD-MFA II.-ÉRDI VSE

1-3

VIDEOTON FC II.-TARR ANDRÁSHIDA SC

4-0bottom of page