Keresés

Felsőházban folytatjuk az U12 Kölyökliga szerepléstNovember 6-án vasárnap 14:00 órás kezdéssel fogadtuk a Tolna, a Jászberény és a Kelen csapatait az U12-es Kölyökliga utolsó őszi fordulójában. Csapatunk számára a jó eredmények esetén reális volt a felsőházba kerülés, így ennek szellemében léptek pályára játékosaink. Első mérkőzésünkön egy rendkívül agilis, jó futballt játszó csapattal, a Tolna együttesével kerültünk szembe. A nagy küzdelmet, kemény párharcokat hozó mérkőzésen végül 0-0-s döntetlen született, amely a mérkőzés képét tekintve abszolút reális eredménynek mondható. A következő mérkőzésünkön az agresszíven futballozó, elsősorban letámadásra építő Jászberény együttesével mérkőztünk meg, és értékes 3-0 arányú győzelmet könyvelhettünk el. Végül harmadik mérkőzésünkön a Kelen csapata ellen léptünk pályára, amely kulturáltan, a labdakihozatalokra és a labda birtoklására építve próbált futballozni, azonban szerencsére játékosaink jóval magasabb fordulatszámon pörögtek, és így 5-0 arányban sikerült ellenfelünk fölé kerekednünk.

Ezekkel az eredményekkel, végül az őszi forduló során 26 pontot szerezve eldőlt, hogy a tavaszi felvonásban a felsőházban folytathatjuk szereplésünket. A keret minden játékosát dicséret illeti a mérkőzéseken nyújtott teljesítményükért, úgy gondoljuk, hogy sikerült előrelépnünk az általunk kitűzött célok felé, és az irányt megtartva bízhatunk egy eredményes tavaszi szereplésben!
gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp