top of page
Keresés

Bozsik Téli Torna U11 értékelésAz őszi Bozsik Torna sorozata ugyan véget ért, de játékosaink nem maradtak meccsek nélkül ezután sem. A Bozsik Tornák téli, U11-es sorozatának első alkalma december 4-én, vasárnap volt.. A helyszínt a Vasas Kubala Akadémia biztosította, a Fáy utcai fedett műfüves pályán került megrendezésre a torna. Az csapatok 20x40 méteres pályákon, 4+1-es csapatokba rendeződve, 1x12 perces mérkőzéseken, futsal labdával mérték össze tudásukat.

Hat csapat vett részt a tornán, UTE, Vasas KA, II. Ker. UFC, Hidegkút, Gázgyár és a III. kerületi TVE. Mindenki játszott mindenkivel.

Minden meccsünkről elmondható, hogy sikerült nagyon jó iramú, izgalmas és szoros mérkőzéseket játszanunk az ellenfeleinkkel. Sajnos azon kívül, hogy sikerült szorossá tennünk a mérkőzéseket nagyobb sikerünk nem volt. A Vasas KA elleni döntetlen mellett négy vereség szerepelt a nevünk mellett. Minden mérkőzésünkön minimális, egy gólos különbséggel maradtunk alul illetve a Vasas KA elleni mérkőzésen nekünk voltak nagyobb lehetőségeink a győzelem megszerzésére.

A játékosok ismételten nagyon jó hozzáállásban és mentalitásban futballoztak a torna során. Megtettek mindent a siker érdekében. Ha eredményben nem is mutatkozott meg, hogy léptünk előre, de a Bozsik tornákon tapasztaltakból kiindulva, ahol az említett csapatokkal szemben sokszor több gólos vereséget szenvedtünk, most sokkal nagyobb intenzitású körülmények között felvettük a versenyt és csak minimális különbséggel maradtunk alul.

Ismételten csak gratulálni tudok a játékosaimnak.


bottom of page