top of page
Keresés

Beszámoló a kölyökatlétikai versenyről2016. december 15-én a III. kerületi TVE atlétikai szakosztálya a kölyökatlétikai versenyt szervezett táriskolánkkal közösen.

Helyszín a Pilisvörösvár Templom téri Általános Iskola tornaterme.

Találkozó 16. 45-kor volt, a verseny kezdete: 17 óra.

A versenyrendezésbe belevontuk az egyesület, serdülő korosztályos versenyzőit. Szerettük volna szorosabbra fűzni a már készversenyzőinket a fiatal, gyermek sportolókkal. A nagyobbak 1-1 csoport élén, mint csapatkapitány vezeték végig a versenyen a gyerekeket. Rájuk bíztuk a saját csapatuk bemelegítését, illetve a feladatok teljesítését.

Jó érzés volt látni, ahogy a kisebbek figyeltek, felnéztek az idősebb versenyzőkre, illetve ahogy a nagyobbak hogyan izgultak, szurkoltak saját csapatukért. A közös verseny nagyon jó hangulatban zajlott, minden korosztály igazán jól érezte magát. A verseny, színes, izgalmas és az élmény gazdag volt. Szeretnénk ezt az ünnepi kölyökatlétikai versenyt hosszú távú versenysorozattá bővíteni. Reméljük a későbbiekben, egyre többen vesznek majd részt az ilyen típusú verseny.

Köszönöm a szülőknek, gyerekeknek, akik eljöttek, illetve külön elismerés illeti a serdülőlányokat és fiúkat/ Garadnai Réka, Fodor Nikolett, Kőkuti Bianka, Boncz Márton/ aki vették a fáradtságot és segítettek ezen a versenyen.


bottom of page