Keresés

Beszámoló a kölyökatlétikai versenyről2016. december 15-én a III. kerületi TVE atlétikai szakosztálya a kölyökatlétikai versenyt szervezett táriskolánkkal közösen.

Helyszín a Pilisvörösvár Templom téri Általános Iskola tornaterme.

Találkozó 16. 45-kor volt, a verseny kezdete: 17 óra.

A versenyrendezésbe belevontuk az egyesület, serdülő korosztályos versenyzőit. Szerettük volna szorosabbra fűzni a már készversenyzőinket a fiatal, gyermek sportolókkal. A nagyobbak 1-1 csoport élén, mint csapatkapitány vezeték végig a versenyen a gyerekeket. Rájuk bíztuk a saját csapatuk bemelegítését, illetve a feladatok teljesítését.

Jó érzés volt látni, ahogy a kisebbek figyeltek, felnéztek az idősebb versenyzőkre, illetve ahogy a nagyobbak hogyan izgultak, szurkoltak saját csapatukért. A közös verseny nagyon jó hangulatban zajlott, minden korosztály igazán jól érezte magát. A verseny, színes, izgalmas és az élmény gazdag volt. Szeretnénk ezt az ünnepi kölyökatlétikai versenyt hosszú távú versenysorozattá bővíteni. Reméljük a későbbiekben, egyre többen vesznek majd részt az ilyen típusú verseny.

Köszönöm a szülőknek, gyerekeknek, akik eljöttek, illetve külön elismerés illeti a serdülőlányokat és fiúkat/ Garadnai Réka, Fodor Nikolett, Kőkuti Bianka, Boncz Márton/ aki vették a fáradtságot és segítettek ezen a versenyen.


gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp