top of page
Keresés

U12 : Ezüstéremmel kezdtük az új évetA 2017-es év első edzéssel töltött hetének végén, január 14-én szombaton Vecsésre voltunk hivatalosak, ahol egy évindító teremtornán mérhettük össze tudásunkat a többi meghívott korosztályos csapatéval.

Első mérkőzésünkön 3-0 arányú győzelmet könyvelhettünk el, a Monor csapata ellen, jó játékkal, mezőnyben abszolút uralva a mérkőzést. A következő körben a Gyál együttese ellen meccsezhettünk. Ezen a mérkőzésen gyakorlatilag mindent, amit terveztünk, sikerült megvalósítanunk, gyors, célra törő futballal rengeteg gólhelyzetet alakítottunk ki, így a 8-0 arányú győzelem reális eredménynek mondható. Ezután következett a jó játékerőt képviselő hazai csapat, akikkel egy rendkívül kiegyenlített mérkőzést játszottunk. Sajnos, nem tudtuk értékesíteni az előttünk adódó gólhelyzeteket, míg ellenfelünk egy igen csak véleményes játékvezetői döntés után megítélt szabadrúgását gólra váltotta, így 1-0 arányban vereséget szenvedtünk. Utolsó mérkőzésünkön a Mesziti csapata volt az ellenfelünk, akikkel egy izgalmas, jó meccset játszottunk, amely az utolsó pillanatig éles volt. Ezt sikerült 2-1 arányban megnyernünk, így 9 szerzett pontunkkal a 2. helyen végeztünk.

A csapat remek eredménye mellett egyéni elismerésben is részesültek játékosaink, Kovács Máté a torna gólkirályi címét szerezte meg (5 góllal), míg Erdős Dávid az edzők voksai alapján a torna legjobb játékosának járó díjat zsebelhette be.

Az egész csapatot dicséret illeti, jó futballal, sok gólhelyzetet kialakítva, bátran és fegyelmezetten futballoztak a játékosok, és sikerült pozitív felhanggal kezdenünk az újévet.


bottom of page