top of page
Keresés

A múlt hétvégén az U9-es csapat is nemzetközi tornán vett részt SzlovákiábanA 22 csapatos tornán három csoportban mérették magukat az U9-as korosztály fiataljai. (2*7 és 1*8 fős csoportokkal). A mi csapatunk az A csoportba kapott besorolást: FC TatranPrešov (green), RAFC Budapest, Kőbányáért Egyesület Budapest, III.ker. TVE Budapest, CFT Prešov - SokolĽubotice, SJFSSOR Uzhgorod I., FK DušanovacBelgrade I.

A két magyar csapat mellett így játszhattunk ukrán, két szlovák és egy szerb csapat ellen is. Rendkívül hasznos tapasztalatokat szerezhettünk ezalatt a négy nap alatt, lehetőségünk volt megismerni más nemzetek futballstílusát. Összességében hat meccs alapján a belgrádiakat leszámítva a csapatok a brusztolós játékot részesítették előnyben, nem a játék volt előtérben. A belgrádi csapat korosztályukhoz mérten is kiemelkedő teljesítményt nyújtott.

Pénteken négy mérkőzést játszottunk, szombaton két meccset, a csoportunkból sajnos nem jutottunk tovább, így vasárnap ugyan nem volt mérkőzésünk, viszont tudtunk szurkolni az U12-es csapatnak, akik végül meg is nyerték a tornát. A tornán két mérkőzést leszámítva, úgy gondolom, hogy jól játszottunk, minden mérkőzésen volt olyan játékosunk, aki kiemelkedett a mezőnyből. A csapatból négy 2009-es születésű játékos is elkísérte a csapatot, mindegyiküknek sikerült a torna alatt gólt szerezni. Összességében nagyon jónak ítélem meg az eperjesi tornát, a visszajelzések alapján mindenki jól érezte magát.

A csapat kerete: Székely Balázs (K), Darvas Barna, Puskás Gergő, Szántó Brendon, Császár Vince, Benkő Barna, Kürtösi Gergő, Sándor Marcell, Tóth Marcell, Földes Marci, Váry-Hornok Levente, Gál Bulcsú Benedek


bottom of page