top of page
Keresés

Adidas 4 Sport Cup 2017 U13Egyesületünk U13-as csapata is ott volt a Szlovákiában megrendezett Adidas 4 Sport Cup tornán. Korosztályukban 16 csapat indult, akiket 4-es csoportokba sorsoltak.

Első játéknapunkon két mérkőzést játszottunk. Ellenfeleink az 1.FC Svidník valamint FAMT Presov csapatai voltak. Mindkét ellenfelünk kiváló játékot játszott, sajnos néhány perc rövid zárlat elég volt nekik ahhoz, hogy gólokra váltsák hibáinkat. A csapat rendkívül enerváltan és gondolkodás nélkül futballozott.

A második játéknapunkon újabb két mérkőzés várt ránk. Ellenfeleink a TJ Rohace Zuberec valamint a Csep- Gól FC Budapest csapati voltak. A csapat teljesen más szellemiségben lépett pályára. Kimondottan jó játékot láthattam a csapatomtól. Fegyelmezetten és nagyon nagy akarással játszottak a fiúk, de sajnos a szerencse nem állt mellénk, így az első mérkőzésen 1:1-es döntetlent értünk el, a második mérkőzésen pedig egy góllal alul maradtunk ellenfelünkkel szemben. Ennek ellenére a második játéknap rengeteg pozitívumot tartalmazott. Az eredmények azonban az alsó házba kényszerítették a csapatot.

A torna utolsó napján ismét két mérkőzés várt ránk. A sajnálatos betegség hullám, ami a csapatot érte rányomta a bélyeget utolsó játéknapunkra. A srácok küzdöttek, hajtottak, ahogy csak bírtak, de a szombati játéknak már nyoma sem volt. Ez elegendő volt az első mérkőzés megnyerésére, de sajnos az utolsó mérkőzésünket elveszítettük, így a 14. helyen zártuk a tornát. Ezalatt a néhány nap alatt rendkívül sok tapasztalattal gazdagodtunk. Rengeteg pozitív és negatív élmény érte a csapatot. Úgy gondolom a játékosoknak rengeteget kell fejlődni mentálisan, mert ha a szombati nap játékát hozták volna az egész torna során jóval előkelőbb helyen zárhattunk volna. Ennek ellenére viselkedésből és csapat egységből jeles osztályzatot érdemelnek a srácok.bottom of page