Keresés

Egy, két, há’ – hatszáz, szurkoljunk az új lelátón


Örömmel mutatjuk meg Önöknek Egyesületünk megújulásának soron következő mérföldkövét, az új utánpótlás és szabadidő központ épületét 600 férőhelyes fedett lelátóval, ahol sportbarátainknak már a hétvégén lehetőségük adódik a szurkolásra. Az egyesület dolgozói és vezetői eddig is sokat tettek és továbbra is minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy a 2016/17-es tavaszi szezontól a hazai mérkőzéseken teltházas lelátók előtt szerepelhessenek csapataink. Szeretnénk, ha Önök is részesei lennének ennek a hangulatnak.

A létesítmény fejlesztés ideje alatt a bajnoki mérkőzéseket ingyenesen lehetett megtekinteni, azonban a megújulás után az értékteremtés időszakába értünk, így a továbbiakban a felnőtt bajnoki mérkőzéseket belépőjegy megvásárlása mellett tekinthetik meg és szurkolhatják végig.

A mérkőzés napján a klub utánpótlás és szabadidő központ épületének lobbyjában található recepciós pultnál, a kezdés előtt másfél órával nyitjuk a jegyvásárlási pontot, ahol megvásárolhatják belépőjegyüket. Hazai szurkolóink az épület jobb oldala mellett található belső parkoló kapuján keresztül, a vendég szurkolók, az épület bal oldala mellett található járdán közelíthetik meg a lelátót. A mellékelt helyszínrajzokon a különböző funkcionális terek és azok megközelíthetőségét mutatjuk be Önök részére A felmerülő kérdésekben állunk rendelkezésükre.

Egyesületünk a diák és nyugdíjas jegyek árát jelképes 100 forintban, a felnőtt jegy árát pedig 500 forintban határozta meg. A jegyértékesítésből befolyó összegek teljes egészében az egyesület további fejlesztését szolgálják, a felnőtt és utánpótlás képzés színvonalának emelésére és fenntartására fordítjuk.

A III. kerületi Torna és Vívó Egylet igazolt sportolói a korosztályos edzőktől igényelhetnek jegyet minden hazai mérkőzés előtt, legkésőbb csütörtökig. Az U14-es, illetve az attól fiatalabb sportolóink, hozzátartozóik részére is igényelhetnek belépőt 2 fő részére. Részükre a belépés díjtalan.

A 2015/16-os szezonra megváltott bérletek, tekintettel arra, hogy a 2015/16-os tavaszi szezonban nem kerültek felhasználásra, ígéretünknek megfelelően felhasználhatóak az idei szezon tavaszi mérkőzésein. Az információs pultnál a bérlet bemutatásával lehet a belépőjegyet kérni. A bérlet tulajdonosának neve rögzítésre kerül a jegy kiadásakor.

A mérkőzésre történő beléptetés során a rendezők jogosultak betartani és betartatni az MLSZ pályarendszabályok előírásait, különös tekintettel az alábbi pontra:

1. A jegy vagy bérlet megvásárlásával, avagy a belépésre jelentkezéssel a sportrendezvény résztvevője a pályarendszabályt magára nézve kötelezőnek fogadja el. A pályarendszabályok rendelkezésein túlmenően köteles betartani a szervező által meghatározott előírásokat, illetve a szervező, a rendőrség és a rendezők utasításait.

Jó szurkolást kívánunk!

Hajrá Kerület!