top of page
Keresés

Jegyek elővételben az NBIII. 26. fordulójáraHolnaptól megkezdjük elővételben árusítani a jegyeket a III. kerületi TVE - CSEPEL bajnoki mérkőzésre. A mérkőzés 2017.04.15-én szombaton 16:30 órakor kezdődik. Péntekig 8:00 - 20:00 óra között, szombaton 8:00 - 16:30-ig a recepció munkatársai várják szurkolóinkat.

Egyesületünk a diák és nyugdíjas jegyek árát jelképes 100 forintban, a felnőtt jegy árát pedig 500 forintban határozta meg. A jegyértékesítésből befolyó összegek teljes egészében az egyesület további fejlesztését szolgálják, a felnőtt és utánpótlás képzés színvonalának emelésére és fenntartására fordítjuk.

A III. kerületi Torna és Vívó Egylet igazolt sportolói a honlapon keresztül https://www.tve1887.hu/utanpotlas oldalon vagy a szokásos módon igényelhetnek jegyet minden hazai mérkőzés előtt, legkésőbb csütörtökig. Az U14-es, illetve az attól fiatalabb sportolóink, hozzátartozóik részére is igényelhetnek belépőt 2 fő részére. Részükre a belépés díjtalan. A 2015/16-os szezonra megváltott bérletek, tekintettel arra, hogy a 2015/16-os tavaszi szezonban nem kerültek felhasználásra, ígéretünknek megfelelően felhasználhatóak az idei szezon tavaszi mérkőzésein. A recepciós pultnál a bérlet bemutatásával lehet a belépőjegyet kérni. A bérlet tulajdonosának neve rögzítésre kerül a jegy kiadásakor.bottom of page