top of page
Keresés

Bozsik torna U10-11


A hétvégi Bozsik Torna fordulókban két csapattal képviseltük egyesületünket. Szombaton, 2017. április 8-án, Dunakeszin léptek pályára játékosaink illetve vasárnap, 2017. április 9-én, hazai pályán mutathatták meg játékosaink mit tudnak.

A szombati napon, Szilvási László kollégám helyettesített.

Beszámolója a tornáról:

9 órai kezdettel került megrendezésre csoportunkban az U11 kiemelt B szintű Bozsik tornák soron következő fordulója. A játékosok ezúttal a Dunakeszi Magyarság sporttelepének kiemelkedő minőségű füves játékterén léphettek pályára, a lebonyolításban apróbb módosítás történt, mivel egy csapat távolmaradása miatt a tornán 4 csapat vett részt, így a megfelelő játékidőt szem előtt tartva, két fordulót játszottak le a játékosok, az első alkalommal 15 perces, a második körben 12 perces mérkőzésekkel. Csapatunk szoros mérkőzéseket játszott, jellemzően döntetlenekkel és kisebb arányú vereségekkel. A csapatjáték felépítésében (elsősorban a pálya középső szakaszában) és az egyéni megoldások tekintetében véleményem szerint fejlődtek a játékosok, a labdakihozatalokban és a befejezésekben kell előrelépnünk, illetve az egyéni hibák minél hatékonyabb kiküszöbölésére kell törekednünk. Az oklevelet Horváth Attila kapta, aki motivált játékával egyértelműen a mezőny egyik legjobbja volt, mellette Jeney Máté, Janity Máté és Fazekas Bendegúz teljesítményét emelném ki, de az egész csapat hozzáállásával és munkájával elégedettek lehetünk.


A vasárnapi tornán találkoztunk a KISE I. és II. számú csapataival, a Gázgyár SE csapatával és a Baráti Bőrlabda együttesével. A szombati tornához hasonlóan remek teljesítményekkel rukkoltak ki játékosaink. Minden mérkőzésen magabiztosan játszottak és a játék minden szegmensében az ellenfeleink fölé tudtak nőni. Ezen a tornán a labdakihozatalok kifogástalanul működtek és ezekből szemre is tetszetős támadásokat sikerült vezetnie csapatunknak.

Mindkét tornáról elmondható, hogy a játékosok nagyon jó hozzáállásban futballoztak. Szemmel látható volt az előrelépés a csapatjátékban, az együttműködésekben és az egyéni megoldásokban is. Csak gratulálni tudok minden játékosnak.bottom of page