Keresés

BLSZ utánpótlás eredmények U16


U16 BLSZ IFJÚSÁGI U-16

23. forduló 2017.04.13.

ÚJPESTI HALADÁS - III. KER. TVE - TF SE

0 - 3

(0-2)

VEZETŐEDZŐ: LILIK JÓZSEF

PÁLYAEDZŐ: SZILVÁSI LÁSZLÓ

EDZŐI ÉRTÉKELÉS:

Szilvási László: Játékosaink jó felfogásban, kellően élesen léptek pályára és sikerült is jól kezdenünk a mérkőzést, Balázs Balthazár szögletét követően Tamáska Péter góljával szereztünk vezetést a 11. percben, majd a 27. percben Flaisz Bálint finom megoldással hozta helyzetbe Tamáskát, aki ezúttal sem hibázott, így előnyünk szűk fél óra elteltével már két gólosra növekedett. A félidő további részében is mi irányítottuk a játékot, ám sajnos csapatunk létszáma megfogyatkozott: egy előrevágott labdát követően kapusunk a büntetőterületen kívül kézzel hárított, amelyet a játékvezető piros lappal büntetett. A gyors átrendeződést követően játékosaink nem zökkentek ki a ritmusból, folytattuk az addig is jellemző, labdabirtoklásra épülő, fegyelmezett játékot. A létszámhátrány ellenére ellenfelünknek nem sikerült igazán veszélyes helyzeteket kialakítania, míg előttünk több lehetőség is adódott és jellemzően sokat birtokoltuk a labdát a középpályán és a támadó harmadban. Ez a játék végül meghozta gyümölcsét, a 89. percben Farkas Zsombor szabadrúgásából Flaisz Bálint bólintott a hálóba, kialakítva ezzel a 3-0- ás végeredményt. Csapatunkból több jó egyéni teljesítményt is kiemelhetünk, Farkas Zsombor rendkívül hasznosan és okosan játszott a középpályán, Tamáska Péter lendületes játékával állandó veszélyt jelentett, Linczenbold Kevin és Szirony Kornél fegyelmezett védekezés mellett folyamatosan segítették a támadásokat, Balázs Balthazár pedig gólpassza mellett beugró kapusként is remek teljesítményt nyújtott. Ez az értékes győzelem azonban legfőképpen a fegyelmezett és konkrét elképzeléseken alapuló csapatmunka diadala, ezért minden pályára lépő játékosunkat elismerés illeti!

KEZDŐ: DUDÁS DÁVID FRANK, HOFFMAN BÁLINT, SZIRONY KORNÉL BENCE, NAGY ZSOMBOR HUBA, FARKAS ZSOMBOR, NAGY LÁSZLÓ, BALÁZS BALTHAZÁR BENCE, FLAISZ BÁLINT VIKTOR, TAMÁSKA PÉTER, LINCZENBOLD KEVIN, CSERNYICKI SZERHIJ

CSERÉK: BEREI ADRIÁN, KISS PÉTER ÁDÁM

GÓLLÖVŐK: 10' TAMÁSKA PÉTER, 27' TAMÁSKA PÉTER, 90' FLAISZ BÁLINT VIKTOR1/1

1/1

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp