Keresés

Budatétény Nyuszi kupa aranyéremMúlt hét szombaton Budatétényen vett részt tornán az U8-as csapatunk. A torna nyolc csapatos volt, a szervezők két csoportba bontották a résztvevő csapatokat. Az első mérkőzést a KISE „Sárga” csapata ellen játszottunk, amit 4-3-ra meg is nyertünk, majd egy ugyancsak szoros mérkőzés következett a Kelen „Fehér” csapatan ellen. Azonban itt is mi örülhettünk, 3-2-re győztünk.

Az utolsó csoportmérkőzést a helyi csapat ellen játszottunk ahol 2-0 győzedelmeskedtünk. Ezzel kvalifikáltuk magunkat a döntőbe, ahol az ellenfél másik csoportot szintén három győzelemmel megnyerő Őrmező csapata volt.


A döntő tipikus „döntő” mérkőzés volt, kicsit izgultak a fiúk, főleg a kapu előtt, de Szántó Brendon átlövésével sikerült megnyernünk a meccset és ezáltal a tornát is. Az egész torna alatt próbáltunk játszani, dominálni. Az első két meccsen hátul nem voltunk annyira figyelmesek, de a torna végére már a védekezés is helyreállt. Külön öröm volt, hogy csapatként játszottak a fiúk, de szép egyéni megoldások is voltak a mérkőzéseken.

A torna legjobb játékosa a mi csapatunkból került ki: Szántó Brendon


Tornán résztvevő csapatok: Budatétény SE, Kelen SC „Fehér”, KISE Sárga, Budafoki LC, Kelen SC „Zöld”, KISE „Fehér”, Őrmező SE, III Ker. TVE.

Tornán résztvevő játékosok: Bathó Attila, Báti Bálint Tibor, Földes Márton, Kiss-Fleischmann Dávid, Puskás Gergő, Szántó Brendon, Varga Bertalan (K)


1/1

1/1

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp