top of page
Keresés

Dr. Vanyek Béla emlékverseny atlétika


Április 22. Vác

Ezen a hideg őszies napon rendezték a minden évben szokásos Dr. Vanyek Béla emlékversenyt. Ezen a versenyen az összes serdülő, ifjúsági korosztálybeli sportolónk rajthoz állt, főként ugrószámokban. Büszkén mondhatom, hogy aki be lett nevezve a versenyre mindenki megjelent és becsülettel helytállt, dacolva a hideggel és a széllel. Természetesen az eredmények sem maradtak el.

Serdülő leány magasugrás:

2. Kőkuti Bianka

3. Kárpát Anna

4. Kiss Jázmin

5. Takács Júlia

Újonc leány magasugrás:

6. Horváth Emma

Ifjúsági leány távolugrás:

3. Fodor Nikolett

Serdülő leány távolugrás:

10. Kőkuti Bianka

12. Kárpát Anna

13. Takács Júlia

14. Kiss Jázmin

Ifjúsági leány gerelyhajítás:

3. Fodor Nikolett

Serdülő fiú távolugrás:

10. Rigó Hunor

Természetesen örömmel fogadtam a gyerekek részéről történő indulással kapcsolatos jelentkezést és természetesen szívesen vittem őket is a versenyre. Nagy tanulság volt, hogy a nem rendezett sportorvosi engedélyek, milyen következményekkel járnak.

Engedélyezték indulni versenyengedély hiányában is gyerekeket, viszont eredményük nem számított bele a rangsorba, így fordulhatott elő, hogy fiú versenyzőnk nem vehette át az érmét.

Vasvári Fülöp 60 m síkfutásban, befutotta magát a döntőbe és az 5. helyen végzett, illetve távolugrásban 2. helyen.

Már régóta stabil versenyzőink Boncz Ilona és Rigó Réka viszont, a tőlük megszokott magabiztossággal versenyeztek. Ilona gerelyhajításban 2. , távolugrásban 4. helyen végzett, Réka pedig távolugrásban a 9. helyet szerezte meg.

Gratulálok a versenyzőknek és további jó felkészülést kívánok!bottom of page