top of page
Keresés

U14 25. forduló III. Kerületi TVE- Monori SE bajnoki értékelőÁprilis 29-én szombaton, 12 órás kezdéssel fogadtuk hazai pályán a Monori SE csapatát. Ellenfelünk a tabellán hasonló helyezést foglalt el, illetve a monori csapatokra általában jellemző a kemény, fizikális játék, ezért mindenképpen egy kemény próbatételre számítottunk, egy kiélezett mérkőzésen.

A mérkőzés első szakaszában többet birtokoltuk a labdát, azonban ez főleg a saját védő harmadunkban és a középpályán valósult meg, az ellenfél kapujára nem igazán voltunk veszélyesek, sőt, átlövésből és egyéni hibák után inkább ellenfelünknek voltak lehetőségei. A 27. percben egy az ellenfél kapuelőterében történt labdaszerzés után, Babik Bálint szép gólpasszából Aranyos Roland került helyzetbe, amelyet magabiztosan értékesített, ezzel megszereztük a vezetést. A fordulást követően egyre inkább át tudtuk venni az irányítást, többször sikerült az ellenfél térfelén labdát szereznünk és azt ott birtokolni. Egy ilyen labdaszerzés után Bak Rokkó ugratta ki Horváth Pétert, aki kiválóan oldotta meg az 1:1 elleni játékhelyzetet az ellenfél védőjével szemben és ballal lőtt a hosszú sarokba, ezzel az 52. percben 2-0 arányúra növelte vezetésünket.

Az eredmény és a mutatott játék jó hatással volt játékosaink önbizalmára, bátrabban vállalták az egyéni megoldásokat, azonban néhány esetben a túlzott lelkesedés lehetőséget adott ellenfelünknek a kontratámadások vezetésére, amelyeket az egységes csapatmunka segítségével sikerült időben levédekeznünk. A 73. percben egy az ellenfél térfelén elvégzett szabadrúgásból Bak Rokkó ívelte fel a labdát, amelyet Fulmer Vince fejelt le, ezzel helyzetbe hozva a csereként beálló Mike Tamást, aki higgadtan helyezett az alsó sarokba, ezzel beállítva a 3-0-s végeredményt.

A csapat egységes és motivált fellépéséért, illetve a heti edzésmunkában gyakoroltak tudatos és sok esetben jó kivitelezéséért minden elismerésünk a játékosoknak! A mezőnyből Nagy Krisztián, Wolf Bence, Fulmer Vince és Bak Rokkó játékát emelném ki. A sok jó teljesítmény okán bizakodva nézhetünk a következő, Szolnok elleni bajnoki mérkőzésünk elé.


bottom of page