top of page
Keresés

U10-11 Bozsik tornaA következő U11-es Bozsik Torna fordulókra április 29-én, szombaton került sor. Ismételten két csapattal képviseltük egyesületünket. Az egyik csapatunk reggel 9 órakor a Lantos Mihály Sporttelepen az MTK által rendezett tornán szerepelt. Sajnos felemás érzésekkel zárhattuk a tornát. Igen rossz kezdést produkált a csapat, mondhatni álmosan játszottak a fiúk és sajnos nagyarányú vereséget szenvedtünk. A második illetve harmadik mérkőzésünkön már sokkal jobb arcát mutatta csapatunk. Szoros eredmények születtek ezen a két mérkőzésen és kis szerencsével talán még pozitívabb lehetett volna a mérkőzések végkimenetele. Az utolsó mérkőzésen ismételten, az elsőhöz hasonlóan, egy nagyarányú vereségbe szaladtunk bele. Sajnos elfáradtak a srácok a végére. Eredményekben sajnos nem volt látható, de ismételten voltak pozitívumok a torna során. A küzdőszellem, a több gólos hátrány ellenére is próbálkoztak a srácok. Igyekeztek kihozni a labdát, viszont a bátorság hiányzott és nagyon sok volt a hátrafelé játék. Talán ha bátrabban felvállaljuk az előre játékot, a mélységi passzokat akkor hatékonyabb lett volna a játékunk. Ezzel kapcsolatban mindent elmond a teljesítményünkről, hogy a négy mérkőzés során egyetlen gólt tudtunk csak szerezni. Bátrabb játékra kell törekednünk a későbbiekben.

A másik csapatunk 14 órakor, a Hidegkút SC által rendezett tornán szerepelt. Ezen a tornán sokkal szorosabb eredményeket hozó mérkőzéseket játszottunk. Két győzelemmel és két döntetlennel zártuk a tornát. Csapatként funkcionálva, nagyon jó hozzáállásban és megfelelő küzdőszellemben játszottak a srácok mérkőzéseken. A kevés kapott gól és a rúgott góljaink száma azt mutatja, hogy megfelelően teljesítettek a játékosok védekezésben és támadásban is. Játékban viszont sokkal tudatosabb megoldásokra, együttműködésekre kell törekednünk a későbbiekben. Jár a gratuláció a játékosoknak.

Mindkét tornán voltak pozitív dolgok ezekre lehet építenünk a későbbiekben. Gratulálok minden játékosnak, mert a hozzáállásukra nem lehetett panasz.bottom of page