Keresés

Hazai rendezésű Bozsik tornán szerepelt U12-es csapatunkAhogy már megszoktunk, 4 mérkőzést játszottak a srácok. Magas színvonalú, élvezetes összecsapásokat láthattak, akik kilátogattak vasárnap délelőtt a TVE pályára. Csapatunk kezdésként a nagy rivális Mészöly Focisulival kezdett. Kiegyenlített mérkőzésen sikerült a játék több elemében az ellenfél fölé kerekednünk. A kezdeti bátortalanság az első pár percben volt megfigyelhető, ami nagy előrelépés csapatunknál. A második mérkőzésen az MTK csapatával találkoztunk. Ez a mérkőzés volt talán ennek a hétvégének az egyik leglátványosabb mérkőzése. Sok gyönyörű támadás, kiváló védekezések, magas színvonalú összjátékok jellemezték mindkét csapat részéről a találkozót. Csapatunk ezen a mérkőzésen nyújtotta a legjobb teljesítményét a hétvégén. Ezt követően sajnos egy pici hullámvölgy következett a Gödöllő ellen, de itt sem lehet panaszunk a csapat hozzáállására és a küzdeni tudására. Zárásként a Dunakeszi csapatával kerültünk szembe, ahol több játékosnál átszakad a lelki gát és kiemelkedő teljesítményt nyújtott.

Összességében büszke vagyok a játékosaimra és egyben gratulálok is nekik, mivel mindent megtettek, hogy megvalósítsák a közösen kitűzött céljainkat.


gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp