Keresés

Coerver edzések a labdarúgóinknakLabdarúgó szakosztályunkban is lehetőség nyílt a Coerver készségfejlesztő edzés megismerésére. Szombaton a nagyobbak után, a legkisebb korosztályunk néhány játékosa is kipróbálhatta a holland Wiel Coerver által kifejlesztette edzésmódszert. Wiel Coerver, 1974-ben a Feyenoorddal megnyerte az UEFA Kupát. A módszere abból indult ki, hogy a labdarúgók technikai tudását nem csak a veleszületett tehetség határozza meg, hanem az fiatal korban tanítható, így az alaptudást tekintve sokakból lehet hasonlóan jó labdarúgó, mint annak idején Johan Cruyff vagy Pelé volt vagy épp napjainkban Ronaldo és Messi. A Coerver-módszer az elmúlt évtizedekben a holland futballiskola alapjaként szolgál, de immár több nyugati országban is sikeresen használják az utánpótlás-képzésben.

A Coerver Coaching egy olyan labdarúgó készségfejlesztő és képzési módszer, amely az összes korosztálynál alkalmazható, de különösen az 5-16 év közötti játékosok képzésénél javasolt dinamikusan fejlődő, átfogó és játékorientált képzési program, amely az egyéni készségek és képességek fejlesztésére, valamint a kis csoportos játékokra fókuszál.

További képek innen letölthetők!


gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp