Keresés

Szombati eredmények U15 U14U15 MLSZ II. osztály Közép A

III. KER. TVE - ÚJPEST FC

29. forduló 2017.05.27.

0 - 7

(0-5)

VEZETŐEDZŐ: SÓLYOM FERENC

ÉRTÉKELÉSE:

Remélem, akik csak ezt a mérkőzés látták a csapattól, nem ez alapján ítélik meg a valós tudását. Sajnos a csapat nagy része tudása 10%-át sem adta. Minket bénított, az ellenfelet feldobta az a lehetőség, hogy ilyen körülmények között játszhatunk. Szeretnék kiemelni 2 játékost, Szilágyi Bencét és Edőcs Tamást, akik egy évvel fiatalabbként elszántan és bátran játszottak.

KEZDŐ: KOVÁCS BALÁZS, NAGY ZSOMBOR HUBA, KENYERES MILÁN, ZSITNYÁNYI DÁNIEL, KRISTÓ DOMINIK LEVENTE, HIDVÉGI HENRIK, SZÁNTÓ DÁNIEL, TURI GÁBOR, GÁL DOMINIK, ZLOCH RICHÁRD, MOLNÁR SZABOLCS PÉTER

CSERÉK: EDŐCS TAMÁS, SZILÁGYI BENCE, MOLNÁR ZSOLT, BUJÁK BRENDON PATRIK, CSELŐTEI DÁVID LÁSZLÓ

U14 MLSZ II. osztály Közép A

III. KER. TVE - ÚJPEST FC

29. forduló 2017.05.27.

1 - 1

(1-1)

VEZETŐEDZŐ: SZILVÁSI LÁSZLÓ

ÉRTÉKELÉSE:

U14 Döntetlen hazai pályán az Újpest ellen

Az MLSZ U14 II.o. Közép A csoportjának szezonbeli utolsó hazai mérkőzését játszottuk 05.27-én szombaton, 9 órai kezdettel. Ellenfelünk a jó erőkből álló Újpest együttese volt. Az előző hetekben elvégzett munkára és a lejátszott mérkőzésekre alapozva, kellő önbizalommal vághattunk neki a találkozónak.

Ellenfelünk jól kezdett, egy a saját térfelünkön történő labdavesztés után korán sikerült vezetést szereznie. Ez azonban nem zavart meg minket, a csapat gyorsan túllendült a hibán, és Fulmer Vince passza után Aranyos Roland egyenlített negyedóra játék után. A mérkőzés elején történt gólváltást nem követték további gólok, bár mindkét csapat többször is veszélyeztetett. Játékosaink helyzetekig, kapufáig, lesgólig jutottak.

A rendkívül kiegyenlített és jó küzdelmet hozó mérkőzésen véleményem szerint értékes pontot szereztünk, amelyet még értékesebbé tesz a mutatott játék és a csapat hozzáállása, munkája. Joggal bízhatunk benne, hogy amennyiben ez a tendencia folytatódik, a jövőben az ilyen mérkőzések a javunkra dőlnek majd el!

KEZDŐ: LENGYEL BALÁZS, FULMER VINCE, SANCHEZ ALEJANDRO DÁVID, BAK ROKKÓ, WOLF BENCE, HORVÁTH PÉTER, ARANYOS ROLAND, VIKUKEL ISTVÁN LEONIDAS, NAGY KRISZTIÁN, PÁLINKÁS ÁDÁM, BABIK BÁLINT

CSERÉK: MÁRTONFI CSABA SÁNDOR, MESTER KÁLMÁN, KANYÓ KRISZTIÁN, MIKE TAMÁS, KASZTNER TAMÁS, BOGNÁR JÁNOS BENCE

GÓLSZERZŐ: ARANYOS ROLAND 13'