top of page
Keresés

U12 Danone Kupa és Kölyökliga értékelések 05.20-21.U12-es csapatunk május 20-án és 21-én is fontos mérkőzéseket játszott a Danone Kupa regionális selejtezőjében és a Kölyökligában.

A „dupla hétvégét” május 20-án kezdtük meg a Danone Kupa MTK régiós selejtező tornáján, amelyet 10 órai kezdettel rendeztek meg a Dunakeszi Magyarság sporttelepén. Együttesünk mellett a torna küzdelmeiben az MTK, a KISE, a Mészöly-Újbuda alközponti csapata, a Dunakeszi VSE, a Vác, a Balassagyarmat és a Gödöllő korosztályos csapatai vettek részt. A helyszíni sorsolást követően csapatunk a Dunakeszi, a KISE és a Mészöly-Újbuda együtteseivel került egy csoportba. A tornát kiváló feltételekkel, kiemelkedő minőségű füves pályán játszhattuk, mérkőzésenként 20 perces játékidővel, 7+1 létszámban.

Első mérkőzésünkön a Dunakeszi együttesétől szenvedtünk szűk vereséget, majd a Mészöly-Újbuda csapatától is kikaptunk a második csoportmérkőzésen. Bár a csoportból való továbbjutásunk sajnos nem volt már reális, az utolsó csoportmérkőzésen a KISE gárdáját tudtuk magabiztosan legyőzni. A csoportokban kialakult eredmények alapján helyosztónkat a Vác csapatával játszhattuk, ezen a mérkőzésen az előzőekhez képest jobb játékkal tudtunk nyerni, így a tornát 2 vereséggel és 2 győzelemmel a 7. helyen zártuk.

Véleményünk szerint reális esélyünk volt sokkal jobb eredmény elérésére, azonban az aktuálisan mutatott játék nem tett minket érdemessé erre. Rengeteg egyéni és csapatszintű hibával, sokszor alacsony motivációs szinttel játszottunk, így komoly hiányérzetünk lehet a csapat teljesítményét illetően.


Május 21-én vasárnap 12 órai kezdettel a Kölyökliga utolsó fordulójában az UTE, a Monor és a Kelet-Nógrád együtteseit láttuk vendégül. Sajnos az előző napi tendencia folytatódott, a Monor elleni döntetlen mellett két vereséget könyvelhettünk el. A játék sok olyan elemében hibáztunk, amelyeket előzőleg már magabiztosan és tudatosan oldottunk meg, ezért sajnos az eredményes őszi szereplést egy gyengébb tavaszi produkció zárta. A következő hetek munkájában igyekszünk ezeket a hibákat tudatosítani és javítani, hogy a szezon utolsó Bozsik tornáján jó játékkal és jó megoldásokkal búcsúzzunk a versenyidőszaktól.


bottom of page