Keresés

MMM Kupa 2017A megnyitóról és a csapatokról készült képek innen letölthetők!

Kellemesen telt az idei 2017-es MMM (Most Mutasd Meg) kupa, ahol szurkolóink és a lelkes szülők végre megmutathatták, futball tudásukat. A rendezvényen 8 csapat nevezett, a megnyitón nyilvános sorsolással döntötték el, melyik csapat melyik csoportba kerül. A csoportmérkőzéseket követően alsó, illetve felsőházban folytatódtak a küzdelmek.

A mérkőzések folyamatosan két pályán kerültek megrendezésre, a játékvezetői feladatokat utánpótlás játékosaink látták el. A csapatok nagy iramban kezdtek bele a játékba, aztán a végére derekasan elfáradtak a nyári melegben. A végére az időjárás kedvezett, a felhők és a szél, kicsit besegített a csapatoknak.


A mérkőzéseken készül fotók innen letölthetők:

Edzők mérkőzései

Mérkőzések 1.

Mérkőzések 2.

Szurkolók és gyerekek

Az idei Most Mutasd Meg kupát, az előzetes elvárásoknak megfelelve, papírforma szerint, egyesületünk edzői csapata nyerte. Ezúton gratulálunk Nekik! De gratulálunk és külön köszönettel tartozunk minden részvevőnek, akik eljöttek a rendezvényünkre.


Az eredményhirdetésről készült fotók innen letölthetők!

Az éremosztást követően büntetőrúgó és süteménykészítő versenyen mérték össze a résztvevők a tudásukat. A büntetőrúgásokat utánpótlás kapusaink próbálták hárítani, nekik és a játékvezetésben segítő játékosainknak köszönjük, hogy rendelkezésükre álltak az MMM kupa rendezőinek.


A büntetőrúgásokról készült fotók innen letölthetők!

A sütemények aranyérmét, az edzőkből, gyerekből és szülőkből álló zsűri tagok által, legtöbb jelölést kapó nyerte el. A dobogósok minden esetben kaptak kupát és érmeket, de a süteménykészítő verseny minden résztvevője éremmel a nyakában mehetett haza. Az utolsó falatig elfogytak a finomságok. Köszönjük a lelkes versenyzők munkáját!


A házi sütemény készítő versenyről készült fotók innen letölthetők!

Összességében családi rendezvényünk nagyon jól sikerült, a részvevők kellemesen elfáradtak, ezúton kívánunk minden sportolónknak, a tisztelt szülőknek és szurkolóinknak szép nyarat, sok pihenést!