top of page
Keresés

U9 és U8 THE GROUND JUNIÁLIS KUPA GÖDÖLLŐAz utolsó tornán vett részt a 2016/2017 szezonban az U9-es csapat (2008). Több tornán rosszul sikerült az első mérkőzésünk, most szerencsére egy nagyon jól sikerült meccsel kezdtünk. TVE-Tura 11-0

Második mérkőzésünket a Honvéddal játszottuk, sajnos az első 8 perben eldőlt a meccs, viszont utána sikerült felvenni a tempót és a játék irányítását, viszont a mérkőzést nem sikerült megfordítani: TVE-Honvéd 2-5

A csoportban a következő ellenfél a Vasas csapata volt, egy rendkívül jó iramú és izgalmas mérkőzésen. A mérkőzés elején tudtuk, hogy ezen a mérkőzésen fog eldőlni, ki folytatja majd az első nyolcban. 3-2-re is vezettünk a mérkőzésen, de az utolsó percekben sikerült megfordítani a Vasasnak a mérkőzést: TVE-Vasas 3-4

Az utolsó meccsünkön a Dabas csapatával mérkőztünk meg, a csoport sorrendjén már nem tudtunk változtatni: TVE-Dabas 7-0.

Harmadik helyen végeztünk a csoportban, így a 9. helyért játszhattunk. Első mérkőzésünket az ASI csapata ellen játszottuk, a tornán a leggyengébb meccsünk volt. (Két órát kellett várni a mérkőzésre.) Rendes játékidőben nem született döntés, büntetőkkel nyertük meg a mérkőzést 3-2-re, hihetetlen izgalmak között, 7 játékosunk is próbálkozott.

TVE-ASI tehát 1-1, büntetőkkel mi játszhattunk a 9. helyért a REAC csapatával. Visszatértünk a helyes útra és a jó játékhoz, 3-1 megnyertük a mérkőzést, így a 9. helyen zárva a 22 csapatból (27 lőtt és 11 kapott góllal). Minden mezőnyjátékosunk szerzet gólt a tornán. A tornán a játékkal meg voltam elégedve, a Honvéd elleni első 8 percet, valamint az ASI ellen mérkőzést leszámítva.

Eredmények: III.Kerület TVE - Tura 11-0 gólszerzők: Tóth M, Császár V. 2, Csatári B. 2, Fellner B. 3, Radics L.3 III.Kerület TVE - Honvéd 2-5 gólszerzők: Császár V, Tóth M. III.Kerület TVE - Vasas 3-4 gólszerzők: Csatári B. 2, Sándor M III.Kerület TVE - Dabas 7-0 gólszerzők: Császár V, Fellner B. 4, Tóth M, 2. III.Kerület TVE - ASI Dinamo 1-1 gólszerző: Fellner B büntetőkkel 3-2 III.Kerület TVE - REAC 3-1 gólszerzők: Csatári B, Császár V, Ádám Al-Hussaini.

Tornán résztvevő játékosok:

Varga Bertalan, Székely Balázs, Ádám Al-Husseini, Császár Vince, Fellner Bence, Radics László, Sándor Marcell, Tóth Marcell, Csatári Barnabás


A 2009-es, azaz U8-as csapat is az utolsó idei tornáján vett részt vasárnap, Gödöllőn, 18 csapatos tornán. A csapat a D csoportba került, ahol a mi csapatunk mellett Vasas, Mogyoród és a Tolna csapata volt.

Az első mérkőzésünket a Vasas csapata ellen játszottunk. Sajnos nem igazán sikerült felpörögni a mérkőzésre, így a Vasas 4-0-ra nyert.

A második mérkőzésen a Mogyoród csapata következett, ahol az első mérkőzéshez hasonlóan idegesen és görcsösen kezdtünk. Már az első percben megszerezte a vezetést az ellenfél, de utána a fiúknak végre sikerült megnyugodnia és elkezdtek focizni, 10-1-re meg is nyerték a mérkőzést.

Az utolsó csoportmeccsünkön a Tolna csapata következett, nyerni kellett, hogy biztosan a felsőházba kerüljünk, magabiztos játékkal nyertünk is 2-0-ra.

A legjobb négy közé jutásért a Gödöllő I. csapatával mérkőztünk meg. A csapat ezen a mérkőzésen nagyon jó benyomást tett rám, mivel tisztában voltak a meccs előtt a ténnyel, hogy egy ügyes csapattal fogunk játszani, de végre nem csak az ellenféllel foglalkoztunk, hanem saját magunkra is koncentráltunk. Így ügyesen dolgoztak ki helyzeteket, viszont ezeket nem sikerült értékesíteni. Az utolsó percben egy szabadrúgás utáni kavarodás után az ellenfél egyik játékosának sikerült bekotornia a labdát a kapuba, amivel 1-0-ra nyert a Gödöllő. Így az 5. helyért folyattuk a kupát.

Először a Gödöllő II. csapatával mérkőztünk meg, amit 4-0-ra nyertünk meg, majd az ASI csapata következett ahol 5-0-ra nyertünk, ezen a mérkőzésen már teljesen felszabadultan játszottunk.

Tehát az U8-as csapat az 5. helyen végzett a 18 csapatból, 21 lőtt és 6 kapott gól után. A játékunk igazán tetszetős volt a Vasas elleni mérkőzést leszámítva. Minden mezőnyjátékosnak sikerült legalább egy gólt rúgni a tornán.

Eredmények: III. Kerület TVE - Vasas I. 0-4 III. Kerület TVE - Mogyoród 10-1 gólszerzők: Szántó B.2, Bathó A.4, Földes M,Báti B, Puskás G, Darvas B. III. Kerület TVE - Tolna 2-0 gólszerzők: Bathó A,Szántó B. III. Kerület TVE - Gödöllő I. 0-1

III. Kerület TVE - Gödöllő II. 4-0 gólszerzők: Földes M.2, Kiss-Fleischmann D.2. III. Kerület TVE - ASI Dinamo 5-0 gólszerzők: Puskás G. 2, Bathó A 2, Szántó B.

Tornán résztvevő játékosok: Bathó Attila, Báti Bálint Tibor, Darvas Barna, Földes Marci, Kiss-Fleischmann Dávid, Puskás Gergő, Szántó Brendon, Varga Bertalan

Minden játékosomnak gratulálok!bottom of page