Keresés

Megkezdte a felkészülést felnőtt csapatunkHétfőn megkezdődött a felnőtt csapat alapozása. Saját játékosaink mellett többen érkeztek a csapathoz, hogy megmutassák tudásukat Tóth András vezetőedzőnek. Keretváltozásról később adunk tájékoztatást.

A szakmai stáb gyakorlatilag alig változott. A csapat vezetőedzője továbbra is Tóth András egykori válogatott labdarúgó maradt. Felnőtt pályafutása alatt, hátvéd poszton, közel 400 alkalommal játszott bajnoki mérkőzésen, ebből közel 300-at az első osztályban, a magyar válogatottban pedig 5 alkalommal viselhette a címeres mezt. 2011-től pályafutását edzőként folytatta. UEFA A licence végzettséggel, jelenleg is vezetőedzője a III. kerületi TVE felnőtt csapatának. Tavalyi csapata az előző szezonban az NBIII. nyugati-csoportjában a 8. helyen végzett, a hazai mérkőzéseken szurkolóik hétről hétre megtöltötték az új stadion lelátóját.


A csapat asszisztens edzője Filó Tamás maradt. Saját nevelésű 37 éves középső védőnk, aki 1996. júliusában került egyesületünkhöz, aztán később magasabb osztályba igazolt, 3 évig játszott NB I.-ben a Tatabánya színeiben, ahol csapatkapitány is volt. 2007-ben a Budapest Honvédhoz igazolt, ahol Magyar Kupát nyert a csapattal, játszott európai kupamérkőzéseken. Az első osztályban 117 mérkőzést játszott, 7 gólt szerzett. 2010-től harmadosztályú csapatoknál volt, amíg vissza nem tért ide. Amíg felnőtt csapatunkban futballozott, addig korosztályos edzőként dolgozott utánpótlásunkban, miután befejezte az aktív labdarúgást, Tóth András segítőjévé lépett elő.


Kapusedzőnk sem változott. Szűcs László a tavalyi félszezonban érkezett Vezér Ádám helyett, aki Felcsúton kapott pozíciót. A strandfociban is szép sikereket elérő 42 éves sportember megjárta az NBII-III. bajnokságait, védett futsal mérkőzéseken, de kapusként a 2008/2009-es szezonban a III. kerületi TVE kapuját védte 23 alkalommal az NBIII. Duna-csoportjában. Kapusedzőként dolgozott a BKV Előre, majd később a BFC Siófok csapatánál is.


Technikai vezetőnk hosszú évek óta Pawlik József. Az edzői irodában napi szinten intézi a mérkőzésekkel és a játékosokkal kapcsolatos ügyeket, mérkőzéseken a kispadon segíti az edzők és játékvezetők munkáját.


Masszőr-fizioterapeutánk Berta Ferenc, két éve segíti a játékosokat és az utánpótlásban előforduló sérülésekkel is megkereshette őt mindenki. Korábban fizioterapeutaként a magyar labdarúgó- és a magyar kosárlabda-válogatottnál is dolgozott, csapatunkhoz az FC Hatvanból érkezett.


Dobrovics Sándor 7 éve dolgozik első csapatunk mellett. Elsősorban a felnőtt játékosok masszőre, a mindennapi edzések és a mérkőzések előtt és alatt tartja karban játékosainkat.


Orvosunk továbbra is dr. Somorjai Attila sebész szakorvos, aki hetente egy alkalommal az egyesület orvosi rendelőjében segít sportolóinknak a rehabilitációban.

Egyetlen egy pozícióban történt változás, új erőnléti edző érkezett Egyesületünkhöz Havrán József személyében. Hétfőn megtartotta első bemutatkozó edzését felnőtt csapatunknak, másnap reggel úgy tűnt a srácoknak, hogy bizony jól megdolgoztatta őket. Havrán Józsefet bemutató cikket hamarosan olvashatják híreink között.


A nyári felkészülési mérkőzések a következőképpen alakulnak:

2017.07.08. 10:00 Szombat Dabas, Pálya utca 1.

DABAS – TVE

2017.07.15. 10:00 Szombat Monor, Balassi B. utca 17.

MONOR – TVE

2017.07.26. 10:00 Szerda Rojik Sporttelep Bp. Pesti út 86-88.

RKSK – TVE

2017.07.29. 10:00 Szombat MTK Sporttelep – Lantos III. pálya

MTK – TVE

2017.08.05. 10:00 Szombat

REAC – TVE

Az időpontok tájékoztató jellegűek, a mérkőzésekkel kapcsolatos változásokat jelezni fogjuk honlapunkon szurkolóink részére.